• Řešení problémů, diskuze a jiné problémy přesunuty na Discord
    Fórum již není tak aktivní jako dříve, a tak jsme přesunuli skoro veškerou aktivitu na náš Discord. Může se tedy stát, že zde nedostaneš odpověď a budeš zcela ignorován. Discord invite link: Odkaz
Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.

Misery96

Dark Lord of the Sith
Mě nejvíc zaujal ten modovaný mc no..
GO nemám a ani nemám v plánu si ho kupovat i když je JB můj nejoblíbenější mod
RUST mě taky na tolik nezaujal a ARK vnímám jako blbost..

Jenže zase jaký modpack?
V technických, aby se zakázala půlka věci nebo bude do 2dnů celej svět na kostičky
Co mě pak tak napadlo ještě je čarovný, ale to je to samý..
Hexxit tam je to o prozkoumávání takže taky nic..

MrsRachí

Velmi známý člen
Mě nejvíc zaujal ten modovaný mc no..
GO nemám a ani nemám v plánu si ho kupovat i když je JB můj nejoblíbenější mod
RUST mě taky na tolik nezaujal a ARK vnímám jako blbost..

Jenže zase jaký modpack?
V technických, aby se zakázala půlka věci nebo bude do 2dnů celej svět na kostičky
Co mě pak tak napadlo ještě je čarovný, ale to je to samý..
Hexxit tam je to o prozkoumávání takže taky nic..
Pokemon! :D Nebo Tropicraft :D

DadOswk

Aktivní člen
Pokiaľ by ste radi hard survival tak ako som písal ARK. Nieje ťažké ho nastaviť pokiaľ sa rozumiete výrazom atp. No len pochybujem, že v tejto komunite by sa našlo aspom tých 20hráčov ktorý by to utiahli :D Navyše nieje najlacnejšia. Ale ja súhlasím zo všetkým čo sa netýka MC :)
Ale bol by som rád aj za nejaký ten modovaný mc. Tiež by to nebol zlý krok dopredu :)

gold604

Člen
Pokiaľ by ste radi hard survival tak ako som písal ARK. Nieje ťažké ho nastaviť pokiaľ sa rozumiete výrazom atp. No len pochybujem, že v tejto komunite by sa našlo aspom tých 20hráčov ktorý by to utiahli :D Navyše nieje najlacnejšia. Ale ja súhlasím zo všetkým čo sa netýka MC :)
Ale bol by som rád aj za nejaký ten modovaný mc. Tiež by to nebol zlý krok dopredu :)
Ty máš ARK? :D

BH666

#PrepáčMiŽeSomONičomAZdissujMiVlasy
Jediný co bych bral je CS:GO, Rust nebo ARK. Nic jinýho, jelikož zbytek ani moc nemá budoucnost ve hraní. Není problém je udělat, je problém s tím, že to chce zainvestovat a starat se o to. A zde je kámen úrazu, já poslední dobou nemám moc času a v nejbližších 2 měsících to ani nebude jiné, spíš horší. Navíc před půl rokem měla CM CS:Go server, jenže to skončilo s failem, takže nevím zda CM někdy bude zasahovat do jiných her. Navíc jsou plánu dělat "Minigames" na MCPE, takže asi tak (nailbiting)
Len to, že buď nebudeš mať aktuálny Rust, čiže spravíš non-steam, ale ten sa v podstate nebude dať až tak aktualizovať ako nový/steamový alebo spravíš na aktuálnu/steamovú verziu a budeš mať o niečo menej ľudí. A s Rustom sa treba vyhrať, takže to nie je najľahšie a nedá sa len povedať: "Poďme spraviť server na Rust." To treba ovládať hru a jej programovanie/upravovanie.

CS:GO má milión komunitných serverov, takže buď stavíš na to, že sme na CM a veľa tunajších hráčov má GO a budú tam hrať alebo sa s tým naučíš/niekto sa naučí robiť a spraví kvalitný, prípadne špeciálny server a každý deň (cca) ho bude spravovať a zisťovať, čo zlepšiť, aby šiel s dobou...

ARK nehrám, takže neviem. :D

BH666

#PrepáčMiŽeSomONičomAZdissujMiVlasy
Áno, áno, hovoríme o hre ARK: Survival Evolved. Ak budeš chcieť, tak si môžeme spolu zahrať.
Tak to ti sľubovať nechcem. :D Veď to bude najbližšie na Vianoce a ani to sa nemusí splniť, takže nechcem niekomu niečo sľubovať. Ale samozrejme to nevylučujem. Až to budem mať, hrať a bude ma to baviť, tak kľudne môžeme hrávať spolu.

DadOswk

Aktivní člen
Hovoríme o ARK: Survival Evolved, však? :D Lebo ja fakt netuším, že čo ARK je. :D
Čítal som o tej hre niečo a vyzerá to celkom fajn, akurát, kým nebudem mať nový PC, tak ju ani len nezapnem. (cry)
Yup. Je to najťachšia survival hra súčastnosti :) Až budeš mať nového kompa (a ja samozrejme tiež), môžme rozbehnúť na volakom servery Tribe :D Samozrejme PvE :D

Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.