• Řešení problémů, diskuze a jiné problémy přesunuty na Discord
    Fórum již není tak aktivní jako dříve, a tak jsme přesunuli skoro veškerou aktivitu na náš Discord. Může se tedy stát, že zde nedostaneš odpověď a budeš zcela ignorován. Discord invite link: Odkaz
Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.

MrMitchellinCZ

Kubikula je fujki
Awuj !
Inspektor Mitchellin se po dlouhe dobe hlasi s unikatnim ulovkem.. Jsem rad ze jsem ho konecne chytil. Zacalo to nekde pred nekolika dny kdy me par nejmenovanych hracu informovalo ze ma ShadowNugget nukera a tezi na P7 dolech... Bohuzel mi hraci nelhali a jdnou kdyz byl ShadowNugget na P7 jsem ho videl nukovat, v tu chvili jsem uplne zamrzl a zapomnel na to ze ho mohu vyfotit, zahy po tom co jsi me Shadownugget vsiml se odportoval. Nu, doposud jsem si rikal ze he neulovim ale dnes se me zacal vyptavat na muj skype, a tak se mi nad hlavou objevila zarovicka... Poslal jsem mu tedy muj skype a kdyz mi zavolal dali jsme se do reci.. Potom jsem mu rekl ze by jsme mohli jit vyprazdnit nejake doly kdyz ma nuker a on rekl ze OK. No, pak uz jsem jen parkrat stlacil tlacitko F2 a bylo. Prikladam screenshoty jako dukaz:
//EDIT: Za ten posledni screen smajlik_svk P8 se omlouvam, to je zatim neobjasneny pripad :D

Přílohy

Hihijak_CZ

Velmi známý člen
Lepší by bylo určitě video.
On tam mohl třebas jen přijít a dívat se. :O :O
Ne, je to jasnej nuker. :D

MrMitchellinCZ

Kubikula je fujki
Lepší by bylo určitě video.
On tam mohl třebas jen přijít a dívat se. :O :O
Ne, je to jasnej nuker. :D
Nemam nahravaci program a i kdyby strasne by to lagovalo... Klidne dodam vice dukazu, kdyz bude na serveru tak obletnu vsechny doly a nekde nukovat urcite bude.. Ale ma nuker :) Je to tam videt

silenec123

Aktivní člen
Nemam nahravaci program a i kdyby strasne by to lagovalo... Klidne dodam vice dukazu, kdyz bude na serveru tak obletnu vsechny doly a nekde nukovat urcite bude.. Ale ma nuker :) Je to tam videt
Vidět to tám není. :D Jak psal Hihiji mohl se na to přijít jen podívat... Tak až se na to půjdeš podívat ty, tak tě taky nahlásím. :)

MrMitchellinCZ

Kubikula je fujki
Tentokrat se me ptal na nejmensi doly... A mam screeny jak nukoval na P

Přílohy

Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.