Krumpáč zmizel.. dal si ho totiž z ruky, a to aby čekal až odejdem.. Ale invis mu vyprchal a on se rychle portnul pryč.. Stihl jsem si ho vyfotitNo... často ty hackery jdou lidi hledat... a ten s tím krumpem mohl být někdo úplně jinej. A johncenu nemáš třeba jen rád, tak jsi toho využil.
A ani toho hráče neznámKrumpáč zmizel.. dal si ho totiž z ruky, a to aby čekal až odejdem.. Ale invis mu vyprchal a on se rychle portnul pryč.. Stihl jsem si ho vyfotit
Prostě pořád nemáš důkaz... je to jen tvoje tvrzení co nic neovlivní.Krumpáč zmizel.. dal si ho totiž z ruky, a to aby čekal až odejdem.. Ale invis mu vyprchal a on se rychle portnul pryč.. Stihl jsem si ho vyfotit
Mám 3 screeny.. To by mohlo stačit..Prostě pořád nemáš důkaz... je to jen tvoje tvrzení co nic neovlivní.
Ale není tam vidět, že je to on... -_- Nechápu, jak to mám ještě napsat, aby jsi to pochopil. -_-Mám 3 screeny.. To by mohlo stačit..
Tak počkám až tu bude zas no..Ale není tam vidět, že je to on... -.- Nechápu, jak to mám ještě napsat, aby jsi to pochopil. -.-
Já už jsem ho několikrát s nukerem viděl, a prosil bych o vyjádření @johncena8 .
No víš, ono to ani tím být nemusí. Na prisonu jsem hrával hodně a nevšiml jsem si že by johncena8 a Hosticka měli mezi sebou nějáké spory. Třeba to johncena byl a myslím si, že ty ho tu právě obhajuješ z toho důvodu, že jsi jeho kamarád.A johncenu nemáš třeba jen rád, tak jsi toho využil.
Když sis nevšiml, že by mezi sebou měli nějaké spory, tak sis taky mohl všimnout, že to můj kámoš není.Já už jsem ho několikrát s nukerem viděl, a prosil bych o vyjádření @johncena8 .
No víš, ono to ani tím být nemusí. Na prisonu jsem hrával hodně a nevšiml jsem si že by johncena8 a Hosticka měli mezi sebou nějáké spory. Třeba to johncena byl a myslím si, že ty ho tu právě obhajuješ z toho důvodu, že jsi jeho kamarád.
Proč označuješ helpera? Helpeři nemají práva na bany .-.
všimni si fotky z prisonu 28.8 kdyjsem si to fotil koukni na vykopaných blockůJá už jsem ho několikrát s nukerem viděl, a prosil bych o vyjádření @johncena8 .
No víš, ono to ani tím být nemusí. Na prisonu jsem hrával hodně a nevšiml jsem si že by johncena8 a Hosticka měli mezi sebou nějáké spory. Třeba to johncena byl a myslím si, že ty ho tu právě obhajuješ z toho důvodu, že jsi jeho kamarád.