• Řešení problémů, diskuze a jiné problémy přesunuty na Discord
    Fórum již není tak aktivní jako dříve, a tak jsme přesunuli skoro veškerou aktivitu na náš Discord. Může se tedy stát, že zde nedostaneš odpověď a budeš zcela ignorován. Discord invite link: Odkaz

Jak by jste s Jedus naložili?

• Ban

Votes: 0 0.0%
  • IPBan

Votes: 0 0.0%

• Total voters
    7
Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.

fhonza4444

Velmi známý člen
Zdravím,
můj kamarád byt okraden!
David741 psal do chatu jestli mu někdo za 300000$ nedostaví zbylou část jeho ostrova, přihlásil se jedus... David741 mu zaplatil předem, jelikož to požadoval, ale jedus mu nic neudělal. A odpojil se.

LOG:
[09:53:53] [Client thread/INFO]: [CHAT] §9Hrac §8? §7David741 §9» rozsiri mi niekto ostrov za 300K ??
[09:56:38] [Client thread/INFO]: [CHAT] [jedus -> ja] ale dej aspon zalohu ak muzu veryt ze mi zaplatys
[09:57:53] [Client thread/INFO]: [CHAT] $150,000 bylo odeslano hraci: jedus
[09:58:00] [Client thread/INFO]: [CHAT] [ja -> jedus] ostatne ked to bude dokoncene
[10:04:24] [Client thread/INFO]: [CHAT] [jedus -> ja] jeste pak doplatyt 150 tisic ok
[10:04:35] [Client thread/INFO]: [CHAT] [ja -> jedus] jj ked to bude hotove
[10:11:54] [Client thread/INFO]: [CHAT] [jedus -> ja] hele nedoplatys mi to cele pls ja nezdrhnu klidne si to ak natoc
[10:12:28] [Client thread/INFO]: [CHAT] [ja -> jedus] ok ale musis to urobit uplne cele na max
[10:12:36] [Client thread/INFO]: [CHAT] $150,000 bylo odeslano hraci: jedus
DRUHY DEN RANO
[10:23:52] [Client thread/INFO]: [CHAT] [ja -> jedus] rozhodol som sa ze si ten ostrov rozsirim sam tak mi prosim vrat aspon 300K
[10:26:58] [Client thread/INFO]: [CHAT] [ja -> jedus] vrat mi tie money inak ides na forum
[10:27:59] [Client thread/INFO]: [CHAT] [ja -> jedus] posli mi tie money vcera som ti poslal 300K na rozsirenie tak ma neodrbavaj -,-

Je to proti nějakému pravidlu?

kapr20

rybiška
Jelikož obchody jsou zabezpečene přes /trade tak tohle není proti žadnému pravidlu. Prostě tvůj kamoš nabízel peníze za dostavění domku...to že si rozmyslel je jeho problém a podle toho co čtu tak udělal chybu pouze tvůj kamarád :) Obchody jdou na triko hráčům když nevyužívájí /trade a obchodují s pozemky a s dalšími věci.

kapr20

rybiška
Za mě bych to neřešil protože skoro každý den dám upozornění že o obchody se nestaráme a že je to na vás. Počkám si na vyjádření dalších lidi

Chemicky

Inkvizitor
Jedus je největší odpad, který na skyblock serveru hraje. Arogantní malý děcko, který neumí napsat jednu větu bez gramatické chyby. Neustále sprostý do chatu, dokud nepřijde admin, pak o něm nikdo neví. Jak pěna...
Pokud se rozjede nějaká hádka v chatu, tak v 90% je v ní v hlavní roli on. Už jsem několikrát psal různým hráčům, ať s ním neobchodují a pořád mu každý jen skočí na špek.

Naposledny upraveno:

kapr20

rybiška
Jedus je největší odpad, který na skyblock serveru hraje. Arogantní malý děcko, který neumí napsat jednu větu bez gramatické chyby. Neustále sprostý do chatu, cokud nepřijde admin, apk o něm nikdo neví. Jak pěna...
Pokud se rozjede nějaká hádka v chatu, tak v 90% je v ní v hlavní roli on. Už jsem několikrát psal různým hráčům, ať s ním neobchodují a pořád mu každý jen skočí na špek.
stačí pár screenu slovníku,provokaci a vyvolavání hádky tak skončil na serveru :)

Puntys

Veteran | President
Jak říkal kapr20. Jediné obchodování za které ručíme je přes /trade. Ostatní jsou na vás jak si je zabezpečíte.

1KND1

Velmi známý člen
Za obchody mezi hráči server neručí... nemá žádnou povinnost škodu jakkoli hradit... je to pouze jeho blbost....

fhonza4444

Velmi známý člen
Chápu, ale rád bych něco takového zavedl. Máme to jak doložit ale nikdo to nijak neřeší, mám 100% důkazy.

Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.