• Řešení problémů, diskuze a jiné problémy přesunuty na Discord
    Fórum již není tak aktivní jako dříve, a tak jsme přesunuli skoro veškerou aktivitu na náš Discord. Může se tedy stát, že zde nedostaneš odpověď a budeš zcela ignorován. Discord invite link: Odkaz
Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.

CrazyTeeN_CZ

Aktivní člen
Zdrastwujtie, dost hráčů na CM o mně toho moc neví. Tak tu máte fakt jen minimum z mojí historie na CM. Začínal jsem na CM hrát 16.11.2013, takže se dá říct, že za dva měsíce, už to budou tři růčky. Celou dobu co jsem byl na CM, tak tam hraji pod nickem CrazyTeeN_CZ.
Začínal jsem na na SkyBlocku, pak jsem otevíral s Wejkem server Prison, na to si také pamatuji.. :D A začlo to asi tak: Řekl jsem si, že už mám nějaké zkušenosti, tak napíši velikou slohovku Wejkovi na email o admina na CM. Nemusel ani projít náborem a uspěl jen přes email. Byl na CraftManii něco málo přes rok admin. Po tom roce mě Wejk vyhodil, protože kontroloval v at věk 15+ a mě ještě 15 nebylo a jako důkaz AT dávali občanku. Tak jsem si řekl hm dobrý, nevadí a jel jsem dál. Naučil jsem se troufnu si říct výborně programovat v JAVĚ, po tom, co mně Wejk vyhodil, tak jsem se necelí rok věnoval programování a vůbec jsem na CM nechodil. Teď asi před 17 dněmi jsem tam zase začínal hrát a v noci ponocoval s Wejkem, když dělal updejty. Troufno si říct, že i do 5 ráno. :D Nojó, skončili prázdniny tak náš Wejčík už si může updatovat. Kecali jsme a zůstali jsme přátelé. Pak jsem mu do SZ na webu napsal, že jsem pár měsíců nehrál na CM a že jsem se výborně naučil programovat v JAVĚ a s plugin-mi, tak jestli opět nemůže zastávat něco na CM, protože už jsem měl na to věk a o dost větší zkušenosti. Wake se mě zeptal, jestli mu nemohu dát skype, řekl jsem mu ano, pro rychlejší chatování a dal mi šanci. Chtěl po mně, aby jsem mu prokázel moje zkušenosti v JAVĚ. Řekli jsme si, že mu to prokážu tak, že udělám nějaké to Menu s Efekty a s particles alespoň 5. Dal mi termín a do daného termínu jsem to nestihl, byl jsem nemocnej, ale Wejk to bral dejme tomu jako výmluvy. :D Tak jsem mu napsal, že tento týden to bude hotové atp. a řekl mi, ať mu to už neposílám, že mě to moc trvalo. Pak mi napsal, že si to rozmyslel, že jsem napsal nadávku jednomu hráči na SkyWars. :( Stane se. :( Tak jsem si řekl, dodělám to, pak mu to pošlu a uvidíme. O víkendu by to mělo být a pošlu to Wejkovi možná se rozmyslí, možná ne. Uvidíme. Vcelku mě to mrzí, mohl jsem to dodělat, ikdyž je fakt pravda, že s časem jsem na tom byl bídně. Dále po těch dlouhých měsících jsem na serveru potkal super lidi, s kterýma jsem před rokem adminoval, například se Zuzkou (zuzik) a opět jsem s ní kecal, fakt super holka, škoda že už není v AT, proč není už v AT mě vysvětlovala a to je taktéž na dlouho. Pak jsem tam potkal Flafyho (Flafy_LP) což je nyní Hl.Admin, a začínal někdy, když jsem já skončil. Takže na CM je něco málo přes rok, pokud se nepletu. Z Flafyho vyrostlo něco zkušeného a proto si taky Hl.Admina zaslouží. Když začínal tak přeci ještě jenom na pár dní jsem ještě v AT byl. Pomáhal jsem mu co a jak a jak to na CM chodí - jaksi jsem ho zaučoval.. Jsem rád, že ho vidím po tak dlouhé době na tak úspěšné pozici. Dále jsem tam potkal hráče z CM, které si taktéž pamatuji v dobrým. Na Creativu samé koulovačka dřív, ah to byli časi, kamarádi. Vlastně z AT, tam zůstalo fakt jen pár členů, před rokem to bylo úplně jiné. Tak zde se dozvěděli tak 1% o mé historii na CM, tak v příštím dílu zase něco, mějte se krásně ! :D

NiklasMN

Nový člen
Takže Craziku, mozna mi znas mozna ne, kvuli tomuto prispevku jsem se rozhodl ze se tu zaregistruji. Pamatuji si na tebe mozna i ty na me, nevím.. :D :D :D vzdy si pomahal hracum a byl si zkušenym, tento text me dojal, doufám, že ti wejkerino da ještě šanci, nevím, ale tento text fakt dobrý, tyvado tvoje historie na cm bude asi kapku velká.. SI KÁPO a vrať se zpět.. Drž se..
Niklas

SpexikEx

Führer
Jop, všechny to baví číst tento "trend" clap clap .
Předtím příběhy, sice jsem to nikdy nečetl a jsem rád, ale tohle je horší a bojím se co příjde po tomto. (nailbiting)
Když to napíše 1 až 2 why not ?
Ale když to tady začne psát každý druhý trochu zřejmě zaostalý jedinec tak to stojí za (poop).
Alespoň to tady nějak oživují CM News v tom off topicu :D, které někdy jsou taky cancer, ale je mi to sympatičtější než ostatní věci.
-Můj názor-

CrazyTeeN_CZ

Aktivní člen
Niklasi, děkuji ti moc :), no ty mi něco říkáš, nebo spíše tvůj nick co máš zde na webu si používal i ve hře, jestli ano, tak si tě pamatuji. :)

MrWakeCZ

Majitel
Majitel
Začínal jsem na CM hrát 16.11.2013, takže se dá říct, že za dva měsíce, už to budou tři růčky.
To mohou být "tři růčky" ale server vznikl až 21.12.2013. #FAIL
Začínal jsem na na SkyBlocku, pak jsem otevíral s Wejkem server Prison, na to si také pamatuji..
Ano o 2 roky později, tedy 2015 se otevíral Prison (minulý rok v březnu). Kde je těch 2 roky :O
Pak mi napsal, že si to rozmyslel, že jsem napsal nadávku jednomu hráči na SkyWars. :( Stane se. :( Tak jsem si řekl, dodělám to, pak mu to pošlu a uvidíme.
Noup, já hrál skywars abych si tě proťukl. Já moc času na server netrávím a když ano, tak to má svůj důvod. Byl jsi sledovaný jak chování, tak reakce na prohry atd. To ti ale nedošlo a nadával jsi tam... takže to nebylo jenom kvůli jednomu. Tyhle testy dělám běžně, předtím než je někdo přijatý ve staffapp :D

Hold vždy budu o krok napřed. :p

MrMitchellinCZ

Kubikula je fujki
Zdrastwujtie, dost hráčů na CM o mně toho moc neví. Tak tu máte fakt jen minimum z mojí historie na CM. Začínal jsem na CM hrát 16.11.2013, takže se dá říct, že za dva měsíce, už to budou tři růčky. Celou dobu co jsem byl na CM, tak tam hraji pod nickem CrazyTeeN_CZ.
Začínal jsem na na SkyBlocku, pak jsem otevíral s Wejkem server Prison, na to si také pamatuji.. :D A začlo to asi tak: Řekl jsem si, že už mám nějaké zkušenosti, tak napíši velikou slohovku Wejkovi na email o admina na CM. Nemusel ani projít náborem a uspěl jen přes email. Byl na CraftManii něco málo přes rok admin. Po tom roce mě Wejk vyhodil, protože kontroloval v at věk 15+ a mě ještě 15 nebylo a jako důkaz AT dávali občanku. Tak jsem si řekl hm dobrý, nevadí a jel jsem dál. Naučil jsem se troufnu si říct výborně programovat v JAVĚ, po tom, co mně Wejk vyhodil, tak jsem se necelí rok věnoval programování a vůbec jsem na CM nechodil. Teď asi před 17 dněmi jsem tam zase začínal hrát a v noci ponocoval s Wejkem, když dělal updejty. Troufno si říct, že i do 5 ráno. :D Nojó, skončili prázdniny tak náš Wejčík už si může updatovat. Kecali jsme a zůstali jsme přátelé. Pak jsem mu do SZ na webu napsal, že jsem pár měsíců nehrál na CM a že jsem se výborně naučil programovat v JAVĚ a s plugin-mi, tak jestli opět nemůže zastávat něco na CM, protože už jsem měl na to věk a o dost větší zkušenosti. Wake se mě zeptal, jestli mu nemohu dát skype, řekl jsem mu ano, pro rychlejší chatování a dal mi šanci. Chtěl po mně, aby jsem mu prokázel moje zkušenosti v JAVĚ. Řekli jsme si, že mu to prokážu tak, že udělám nějaké to Menu s Efekty a s particles alespoň 5. Dal mi termín a do daného termínu jsem to nestihl, byl jsem nemocnej, ale Wejk to bral dejme tomu jako výmluvy. :D Tak jsem mu napsal, že tento týden to bude hotové atp. a řekl mi, ať mu to už neposílám, že mě to moc trvalo. Pak mi napsal, že si to rozmyslel, že jsem napsal nadávku jednomu hráči na SkyWars. :( Stane se. :( Tak jsem si řekl, dodělám to, pak mu to pošlu a uvidíme. O víkendu by to mělo být a pošlu to Wejkovi možná se rozmyslí, možná ne. Uvidíme. Vcelku mě to mrzí, mohl jsem to dodělat, ikdyž je fakt pravda, že s časem jsem na tom byl bídně. Dále po těch dlouhých měsících jsem na serveru potkal super lidi, s kterýma jsem před rokem adminoval, například se Zuzkou (zuzik) a opět jsem s ní kecal, fakt super holka, škoda že už není v AT, proč není už v AT mě vysvětlovala a to je taktéž na dlouho. Pak jsem tam potkal Flafyho (Flafy_LP) což je nyní Hl.Admin, a začínal někdy, když jsem já skončil. Takže na CM je něco málo přes rok, pokud se nepletu. Z Flafyho vyrostlo něco zkušeného a proto si taky Hl.Admina zaslouží. Když začínal tak přeci ještě jenom na pár dní jsem ještě v AT byl. Pomáhal jsem mu co a jak a jak to na CM chodí - jaksi jsem ho zaučoval.. Jsem rád, že ho vidím po tak dlouhé době na tak úspěšné pozici. Dále jsem tam potkal hráče z CM, které si taktéž pamatuji v dobrým. Na Creativu samé koulovačka dřív, ah to byli časi, kamarádi. Vlastně z AT, tam zůstalo fakt jen pár členů, před rokem to bylo úplně jiné. Tak zde se dozvěděli tak 1% o mé historii na CM, tak v příštím dílu zase něco, mějte se krásně ! :D
Tím "jedním hráčem" myslíš asi mě, co ? :) A tuším, že těch hráčů které jsi urážel jen protože byli lepší než ty je fakt dost.

Peliik

឵ ឵឵ ឵឵

Ano o 2 roky později, tedy 2015 se otevíral Prison (minulý rok v březnu). Kde je těch 2 roky :O

Noup, já hrál skywars abych si tě proťukl. Já moc času na server netrávím a když ano, tak to má svůj důvod. Byl jsi sledovaný jak chování, tak reakce na prohry atd. To ti ale nedošlo a nadával jsi tam... takže to nebylo jenom kvůli jednomu. Tyhle testy dělám běžně, předtím než je někdo přijatý ve staffapp :D

rekt

Murphyn

Knedlo vepřo zelo
Je smutné, když si musíš vytvářet nový účet, kterým vychválíš sám sebe pod svým vlastním příspěvkem.
#NOFRIENDS #NIKLASMN (argh)(zub)(argh)

Zakyy_

Bývalý příživník (ง◕ᴥ◕)ง

#našéfa :D :D :D

Murphyn

Knedlo vepřo zelo
LOL pockej to on je NIKLASMN ? :DDDDDDDD
Mno, jak říkal Mari... Není ti divné, že se týpek registroval jen na základě odpovědi na ten příspěvek ?
Že ten hráč není ani nickem registrovaný na minecraftu a tak nevím, jak by se mohli znát ze serveru ?
A že jsou účty regsitrované ze stejné IP adresy ?

Propána, kdyby měli stejnou IP, tak by se asi znali ne ? :D
Nebo by to byla teda k sakru náhoda, že by se týpek se stejnou IP registroval jen na základě odpovědi, která má být reakcí na dojmutí se z textu CrazyTeena, který ho chytil za srdíčko. Ale trochu by pak nedávalo smysl to s tím minecraft nickem.. Pokud by tedy měl stejný nick na webu jak na minecraft serveru a on ho odtud znal, tak jak to, že takový nick není na serveru registrovaný ?
Nehledě na to, člověk co nebyl registrovaný na webu, by web opravdu pravidelně sledoval a jen takovou náhodou by objevil příspěvek pár minut na to co byl zveřejněný ? .. xD

Ale je to vcelku pěkný pokus jak zaujmout.. jen trochu nedomyšlené..
Mne osobně to hned zlepšilo odpoledne po prohrané hře cska.. v životě jsem neviděl člověka, který by si vymyslel fiktivní příběh, který by měl jen hlavu, ale ne patu. A příběh co nemá pohromadě hlavu a patu, je buď neskutečně směšný (nedomyšleností) a nebo si díky němů lidé prostě jen omlátí ruce o čelo ((facepalm)) a budou si říkat "zabijte to, než to naklade vajíčka".

Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.