• Řešení problémů, diskuze a jiné problémy přesunuty na Discord
    Fórum již není tak aktivní jako dříve, a tak jsme přesunuli skoro veškerou aktivitu na náš Discord. Může se tedy stát, že zde nedostaneš odpověď a budeš zcela ignorován. Discord invite link: Odkaz
Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.

BluePlayer333

Aktivní člen
Napdalo mě, že by se dala postavit sluneční soustava.
Já jsem jí tedy postavil, původně to měla být nová mapa na Skywars.

Tak teď už dost keců a pojďme si jí ukázat! :)
[Tady je!]

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Toť vše, váš modrý hráč

Jardoismus

Autobusák
Nápad se mi líbí, ale berme přece ohled na ty, co budou hrát např. z Neptunu. Řekl bych, že je to dost nevýhodné. Každopádně proč bychom si nemohli vymyslet vlastní soustavu, kde by ty planety byly prostě jen okolo nějaké hvězdy (vzhledem k tomu, jak je vesmír veliký, tak je možné, že nějaká taková soustava dokonce i exituje).

BluePlayer333

Aktivní člen
Nápad se mi líbí, ale berme přece ohled na ty, co budou hrát např. z Neptunu. Řekl bych, že je to dost nevýhodné. Každopádně proč bychom si nemohli vymyslet vlastní soustavu, kde by ty planety byly prostě jen okolo nějaké hvězdy (vzhledem k tomu, jak je vesmír veliký, tak je možné, že nějaká taková soustava dokonce i exituje).
Asi je to možné :O

Tizios

Asi Helper
Ještě to udělat ve skutečné velikosti a je to super :D !

Ne kecám je to dost dobrý a dosti kreativní.

Pluto už není ve sluneční soustavě, proto by neměl být v mapě :D A nevýhoda je, že ti co by hráli z Pluta nebo právě z Neptunu se dostanou později na střed (střed je asi Slunce jak to tak vypadá :D) a budou mět rovnou vybrané chestky :/, takže musí být všechny planety sluneční soustavy být ve stejné vzdálenosti od Slunce :D. To je ode mně vše, Seeker1508 (wacky)

BluePlayer333

Aktivní člen
Pluto už není ve sluneční soustavě, proto by neměl být v mapě :D A nevýhoda je, že ti co by hráli z Pluta nebo právě z Neptunu se dostanou později na střed (střed je asi Slunce jak to tak vypadá :D) a budou mět rovnou vybrané chestky :/, takže musí být všechny planety sluneční soustavy být ve stejné vzdálenosti od Slunce :D. To je ode mně vše, Seeker1508 (wacky)
S tímto nemohu souhlasit, protože...
  1. Pluto je ve sluneční soustavě, jen ho ze sluneční soustavy vyřadili, ale pak ho zase do ní vrátili (Jmenuje se trpasličí planeta)
  2. Všechny planety nemůžou být stejně daleko od slunce, důvod je, že by se mohly planety nabourat a to by bylo divné.
i ) Jestli o tomhle nikdo neví, tak se nikdy neučil zemák.

BluePlayer333

Aktivní člen
Mimochodem, mám důkaz. Jestli ho chceš / chcete vidět, klikněte sem.

Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.