Tu máte fotku konverzácie kde možete vidieť že hacky nemám.
Přílohy
-
482.8 KB Zhlédnutí: 168
Víš některé hacky se dají z plochy skrýt a pak jsou v ESC,když nemáš hacky proč jsi to psal ? Co když na tom videu hacky půjdou vidět a proto jsi udělal tohle téma , že kdyby tě chtěli potrestat tak jim dáš tenhle screen a je konec ?!Tu máte fotku konverzácie kde možete vidieť že hacky nemám.
mna skoro dal si to pozriVíš některé hacky se dají z plochy skrýt a pak jsou v ESC,když nemáš hacky proč jsi to psal ? Co když na tom videu hacky půjdou vidět a proto jsi udělal tohle téma , že kdyby tě chtěli potrestat tak jim dáš tenhle screen a je konec ?!
To vidím že tě skoro dal,přišels o půl hp -_-mna skoro dal si to pozri
Protože si chce dělat prd*l z kidů, co nepoznají, že nic nemá? Já to dělám furt. Taky že jsem už 3x byl za to na fórukdyž nemáš hacky proč jsi to psal ?
Je to podezřelé už to jméno toho téma "keby ma nahlasil" .Ty jsi napsal že máš číty ale on naopak..Protože si chce dělat prd*l z kidů, co nepoznají, že nic nemá? Já to dělám furt. Taky že jsem už 3x byl za to na fóru
Veľmi zaujímavé (bobr)
JJ o pol lenže to je fotka o 3 min neskor + ja som hovoril že si to máš pozrieť na videuTo vidím že tě skoro dal,přišels o půl hp -.-