• Řešení problémů, diskuze a jiné problémy přesunuty na Discord
    Fórum již není tak aktivní jako dříve, a tak jsme přesunuli skoro veškerou aktivitu na náš Discord. Může se tedy stát, že zde nedostaneš odpověď a budeš zcela ignorován. Discord invite link: Odkaz
Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.

Delfik

Člen
Zdravím, toto téma zakládám z jednoho prostého důvodu.
Určitě tu je spousta hráčů - drtivá většina, jenž hraje i nějaké multiplayer hry na steamu ( nejčastěji CS:GO ) a tak jsem se rozhodl, že tu založím téma na poptávky a výměny steam skinů, itemů a tak.

Přeci jenom, když dám příklad - hraji CS:GO a chci skiny tam, za skiny např. do TF2, tak to se bude špatně schánět, ne ? A proto máte možnost se poptat tu, třeba tu narazíte na nějakého správného kupce.

Chci tu uvést jen tři pravidla :
  • Nespamujte tu prosím, nevkládejte sem kraviny jako např. ( koupím Karambit za Ivory a tak ) nemáte to za potřebí a v co nejbližší době bude již spam na fórum trestán.​
  • Dále uvedu druhé pravidlo, toto je pouze téma na poptávky - výměny atd. skinů a itemů ve hrách, takže sem prosím nevkládejte věci typu " Koupím GTA V " .​
  • A do třetice, obchody řeště v SZ - nikoli zde v tématu, aby tu nebyl zmatek. Jinak se to tu bude muset uzamknout !​

To je asi vše, pokud si se dočetl až sem, můžeš zde již začít obchodovat ( ale radši si přečti i to, co píšu dole ) :)
  • Pokud uděláte obchod a váš příspěvek již nebude platit, připiště k němu např " Již neplatí " či něco takového, nebo budu nucen ho mazat.
Pokud přímo máte na výměnu hodně věcí, klidně vložte i steam profil, není problém. :)

Delfik

Eidan_Obecny

Hermelín jak má být! ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Hra CS:GO -
Vyměním : Desert Eagle Meteorite! Povrch : Zbrusu nový! Kvalita : Modrá, Kupoval jsem ho něco kolem 0,50€... :D
Chci : Nějaký Tec-9! Povrch : Lehce opotřebený nebo zbrusu nový, Kvalitu nechci šedou jinak mi je to jedno :D
Všechny nabídky posílejte do soukromých zpráv.. :D
Díky..

Přílohy

Eidan_Obecny

Hermelín jak má být! ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Hra CS:GO -
Vyměním : Desert Eagle Meteorite! Povrch : Zbrusu nový! Kvalita : Modrá, Kupoval jsem ho něco kolem 0,50€... :D
Chci : Nějaký Tec-9! Povrch : Lehce opotřebený nebo zbrusu nový, Kvalitu nechci šedou jinak mi je to jedno :D
Všechny nabídky posílejte do soukromých zpráv.. :D
Díky..
Změna!!
Tec-9 nebo Clock-18 :D

Ayweed300x

Nic :(
Hra CS:GO,
Vyměním: AWP | Electric Hive (Factory new); AK-47 | Redline (Field-Tested s 2 samolepkama); M4A1-S | Guardian (Minimal Wear {89%} s 1 samolepkou); P90 | Asiimov (Field-Tested); Desert Eagle | Conspiracy (Minimal Wear {89%}); a pak ještě nějaký StatTrak shity na Tec-9 a Five-SeveN xd
Chci: Nějaký pěkný Knife :c (Pokud by se ti zdáli moje itemy levný, můžu přihodit bedny s klíčema ;))

Pokud chceš se mnou trejdit, napiš mi zprávu c:

Flafy_

Hladový Builder
Vidím, že se to moc neuchytilo, ale okay! :D

Pokud by tu někdo hrál CS:GO a měl nějaký krásný nožík, který je v ceně 120 E, tak bych měl zájem.. :D
Mám Flip knife doppler phase 2 (120 E cca) :D

D

Deleted member 2540

Návštěvník
Vím že tohle tu asi nepatří ale což :D Je cs:go náročná hra ? Já ho nemám tak chci vědět jestli to můj notebook utáhne .. Ani nevím jak se jmenuje můj notebook xd kde to najdu ?

DadOswk

Aktivní člen
Vidím, že se to moc neuchytilo, ale okay! :D

Pokud by tu někdo hrál CS:GO a měl nějaký krásný nožík, který je v ceně 120 E, tak bych měl zájem.. :D
Mám Flip knife doppler phase 2 (120 E cca) :D
Pred mesiacom som mal :D Predal soma kúpil som si moje vytúžene awp asiimov stattrak :)

Vím že tohle tu asi nepatří ale což :D Je cs:go náročná hra ? Já ho nemám tak chci vědět jestli to můj notebook utáhne .. Ani nevím jak se jmenuje můj notebook xd kde to najdu ?
MINIMÁLNÍ:
Operační systém: Windows® 7/Vista/XP
Procesor: Intel® Core™ 2 Duo E6600 or AMD Phenom™ X3 8750 processor or better
Paměť: 2 GB RAM
Grafická karta: Video card must be 256 MB or more and should be a DirectX 9-compatible with support for Pixel Shader 3.0
DirectX: Verze 9.0c
Pevný disk: 15 GB volného místa

Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.