• Řešení problémů, diskuze a jiné problémy přesunuty na Discord
    Fórum již není tak aktivní jako dříve, a tak jsme přesunuli skoro veškerou aktivitu na náš Discord. Může se tedy stát, že zde nedostaneš odpověď a budeš zcela ignorován. Discord invite link: Odkaz
Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.

FlameBoy1

Nový člen
Čus asi před rokem byl velký restart serveru... Měl jsem na survivalu Obsidian Vip který mi po restartu serveru nikdo nedal... takže by sem vás chtěl poprosit jestli to můžete nák vyřešit... Jméno kde jsem měl obdidian vip : Jacksonator9 ale poprosim vás jestli by jste mi ho mohli dát na účet FlameBoy1

D

Deleted member 2540

Návštěvník
Nejspíš ano :/

Zatím jsem se s tím nesetkal, takže nevím :D

Už jsem mu odpověděl přes PM
Před tím jsem mněl perma od kapra přišel jsem na surv kde byl kapr a on mi dal ip..

MrWakeCZ

Majitel
Majitel
@FlameBoy1 je zajímavé, že do dneška vydím x hráčů jak mají OVIP. Při resetu serveru (Wipe) se práva nemažou, jelikož práva se upravují pořád. Není tedy důvod je s wipem mazat. Za další, pokud ho nemáš a chceš ho, budeš to muset prokázat SMSkou.. ano je to dlouho víc než rok, ale my to taky neuchováváme. Takže nevím, pokud nikde nejsou důkazy, že jsi si ho koupil tak jsi si ho nekoupil. :/

K tomu videu, je starý a neplatný :D

BH666

#PrepáčMiŽeSomONičomAZdissujMiVlasy
Ti co dostali ban před resetem mají dostat ban i po resetu -,-
Tak načo by sa asi ten BL resetoval, keby úplne všetci, čo mali ban, ho opäť dostanú? (wtf) (facepalm) Vyberie sa len časť (toxických alebo neznesiteľných) ľudí, ktorí viackrát cheatovali alebo je vysoká pravdepodobnosť, že zas cheatovať budú alebo proste spravili niečo závažné proti pravidlám CM.

A @FlameBoy1, ak máš, dodaj dôkazy o kúpe, inak to zamkneme, lebo tu zbytočne vzniká spam, ktorý nemá nič s touto témou. Máš čas do stredy 19:00. (2 dni a 15 minút)

D

Deleted member 2540

Návštěvník
Tak načo by sa asi ten BL resetoval, keby úplne všetci, čo mali ban, ho opäť dostanú? (wtf) (facepalm) Vyberie sa len časť (toxických alebo neznesiteľných) ľudí, ktorí viackrát cheatovali alebo je vysoká pravdepodobnosť, že zas cheatovať budú alebo proste spravili niečo závažné proti pravidlám CM.

A @FlameBoy1, ak máš, dodaj dôkazy o kúpe, inak to zamkneme, lebo tu zbytočne vzniká spam, ktorý nemá nič s touto témou. Máš čas do stredy 19:00. (2 dni a 15 minút)
Tak proč jsem dostal ban i po resetu ?!

Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.