• Řešení problémů, diskuze a jiné problémy přesunuty na Discord
    Fórum již není tak aktivní jako dříve, a tak jsme přesunuli skoro veškerou aktivitu na náš Discord. Může se tedy stát, že zde nedostaneš odpověď a budeš zcela ignorován. Discord invite link: Odkaz
Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.

TEXZT

           
1. Naspamuješ to tam 3x :/
2. Ne nejde to vrátit...
3. Tak sis to měl rozmyslet...
4. Zbytečné, sorry ale A-Team dejte LOCK...
5. A proto jsem jen obyčejné VIP (bez plus) :)

Nedzdo

Už úplně jarní víla
Kredit ti nemáme jak vrátit. Zároveň v pravidlech stojí, že se reklamace nedělají.

Vexory_27

Velmi známý člen
Tuhle chybu jsem udělal taky. Koupil jsem si vip a pak jsem litoval.
Takže teď mám vip+ které stálo 299 místo 199

Spekls.png

MrWakeCZ

Majitel
Majitel
Je to blbý no, bylo dost hráčů co si koupili VIP a my za týden uvedli VIP+ a znova dávat 2x tolik.. to bylo blbý. Chápu to, ale zase psát "nekupujte si VIP do měsíce bude nový", je taky blbý, takže si jako nevyberete. Stejný slevy mohou být ze dne na den, jeden den si koupíš VIP za 200kč a další den bude 50% sleva, co s tím uděláš? Nic.. :/ Nelze "obohatit" všechny :/

TEXZT

           
Je to blbý no, bylo dost hráčů co si koupili VIP a my za týden uvedli VIP+ a znova dávat 2x tolik.. to bylo blbý. Chápu to, ale zase psát "nekupujte si VIP do měsíce bude nový", je taky blbý, takže si jako nevyberete. Stejný slevy mohou být ze dne na den, jeden den si koupíš VIP za 200kč a další den bude 50% sleva, co s tím uděláš? Nic.. :/ Nelze "obohatit" všechny :/
Mě je to jedno, peníze už jen házím do CS:GO :)

Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.