• Řešení problémů, diskuze a jiné problémy přesunuty na Discord
    Fórum již není tak aktivní jako dříve, a tak jsme přesunuli skoro veškerou aktivitu na náš Discord. Může se tedy stát, že zde nedostaneš odpověď a budeš zcela ignorován. Discord invite link: Odkaz
Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.

ArkyCze

Člen
Dle mého by se mělo v pvp zakázat teamovat. Někdo napíše pojďte pvp, ty tam vlezeš vyběhnou na tebe 3 co jsou team a nemáš šanci..

tento příspěvěk nechapu za 1 proč ? za 2 přidělá to praci adminům :) potom se nedivte že admini nemaj čas !!!! čtou si takovyhle BLBOSTI! Děkuji za pochopení ;)

Delfik

Člen
Nevím, proč by se to mělo zakazovat - pokud víš, že to takto chodí, tak do PvP nechoď - nebo běž též s nějakými kamarády.

1KND1

Velmi známý člen
Dle mého by se mělo v pvp zakázat teamovat. Někdo napíše pojďte pvp, ty tam vlezeš vyběhnou na tebe 3 co jsou team a nemáš šanci..
pokud by jsi byl dobry nedelalo by ti to problem... asi jako me kdyz jsem vlezl do pvp a dostal jsem do 50 sekund ban o cheapa :D 6v1 a vsechny jsem si je dal ;)

drkousek

Velmi známý člen
Mělo by se zakázat týmování, to jsem pro. Dávat za to vysoké tresty, aby si uvědomili, že se to nedělá. Jdou sundat to ano, ale souhlasím že jich je moc.

Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.