Já bych to určitě uvítal více než PvP ale myslím že ostatní můj názor nesdílíZdravím, dozvěděl jsem se, že kdysi na skyblocku mobarena byla, tak se ptám, jestli by nešla obnovit.
Stručně ti řeknu proč se to hodí, ano miloony ma každý druhý a kvůli tomu mi denně napíše asi pět nováčků (žebráků) jestli jim nedám donate, že jim zbývá 5K na to a tamto. Pokaždé každý den se najde nějaký idipt co mi takhle píše.Ano.. na tom jsem si dříve strašně moc expil, diamanty, prostě všechnoAle teď když má na SB každý druhý miliony, tak už to je podle mě zbytečně.
Já osobně si mysllím, že je dost ostrovů s redstone obvody a spawnery na kterých už nikdo nehraje.Takže omezení i na redstone?![]()
Ono nejde moc o ty ostrovy na kterých nikdo nehraje. Sice nejsem nějak zběhlej IT technik ale pokud na těch ostrovech nikdo není tak jak nefungují spawnery tak nejspíše ani redstony. Pak už jen jestli to náhodou nedělá něco v paměti ale to spíš posoudí Wake sám. Spíš když má někdo aktivní na isu několik hodinových obvodů tak to dělá neplechu. Ale to že by se staré ostrovy mohli mazat není špatný nápad. Mohlo by to tedy fungovat jako ploty na creativu. Teď jen jestli je možnost aby to Wake nastavil nebo to musí být děláno tvůrcem pluginu.Já osobně si mysllím, že je dost ostrovů s redstone obvody a spawnery na kterých už nikdo nehraje.
Kdyby se tyto ostrovy smazaly, či resetovaly tak by to serveru prospělo.
Můj ostrov byl taky třeba 3 měsíce neaktivni (kdysi dávno) a klk. tam bylo spawnerů.