• Řešení problémů, diskuze a jiné problémy přesunuty na Discord
    Fórum již není tak aktivní jako dříve, a tak jsme přesunuli skoro veškerou aktivitu na náš Discord. Může se tedy stát, že zde nedostaneš odpověď a budeš zcela ignorován. Discord invite link: Odkaz
Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.
Milí pane admine jelikož ste nas nevaroval že mame vice spawneru a byla velika zmena o 60 spawnerech o čemž sme nevedeli takže požaduji zpatky spawneri... Nebyli jsme varováni!!

Zubek

Zubík :3
Milí pane admine jelikož ste nas nevaroval že mame vice spawneru a byla velika zmena o 60 spawnerech o čemž sme nevedeli takže požaduji zpatky spawneri... Nebyli jsme varováni!!
Máš důkazy ne...
Četl sis pravidla ne..
tvoje mínus

iTz_T1b0Rk0

autíčko
zubeček má pravdu :) :/ a každému hráčovi prišla správa od vedenia serveru o zmene pravidiel

iScipioX_

Velmi známý člen
Pokiaľ viem, tak každému zaregistrovanému hráčovi prišla správa o zmene pravidiel. :)

ghe5

Člen
Pokiaľ viem, tak každému zaregistrovanému hráčovi prišla správa o zmene pravidiel. :)
zubeček má pravdu :) :/ a každému hráčovi prišla správa od vedenia serveru o zmene pravidiel

Jop, ale on se registroval dneska, s tím nutno počítat pokud chcete oponovat s tím že všem došla zpráva o změně pravidel. Na druhou stranu, je to prostě porušení pravidel a neznalost pravidel neomlouvá za žádných okolností.

Hexii

Heksy
Jo dobře přišel si o spawnery no.. ty si ale můžeš koupit znovu, ale kaprovi tu nadávat nebudeš.. nebo máš mute. Je mi líto že jsi se zaregistroval jsi se teď a nevěděl jsi o tomto pravidlu ale jak už psal gheťák tak neznalost pravidel neomlouvá. Jo kapr té mohl nejdřív varovat no.. ale nemusí a ani nemusel.

kapr20

rybiška
Takže ten nadpis budu brát s humorem abys neměl problém :) Díky že jsem 4* Admin :p jinak teď čeho ses dopustil...Změna pravidel byla před nějakou dobou což se určitě muselo řešit na SB a většina hráčů to věděla :) Další věc je že nečtes ani staré pravidla protože si porušil pravidla o spawnerech na chunk tak bych se moc nevymlouval...upřesnění měl si cca 100 spawneru na 16x16 takže bych se tu moc nehadal. O tomhle pravidlu které už neplatí si taky nevěděl tak mi můžeš říct četl si někdy pravidla CM? Já myslím že ne...

Jednu věc nechápu... řekli jsme že máte více spawneru a o hodně...a tvůj kamarád se začal hadat že o ničem neví místo toho aby nějaké spawnery zachranil...neviděl jsem žádnou snahu kromě planých keců místo aby něco dělal. Hold neznalost pravidel neomlouvá...Kdyby si překročil pravidlo o pár spawneru tak byl bych schopný vratit spawnery ale že porušiš pravidlo +- o 100 spawneru tak to už je moc. Máš na is 60 spawneru jak je v pravidlech :)
To je vše a přijemný zbytek večera

1KND1

Velmi známý člen
mily* spawnery* a admin te nemusi varovat pokud uz jenom neumyslne zatezujes server vice spawnerama, a ze jsi o tom nevedel je blba vymluva kdyz se tu rozesilala zprava o omezeni spanerech na osobu... btw neznalost neni omluva...

Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.