• Řešení problémů, diskuze a jiné problémy přesunuty na Discord
    Fórum již není tak aktivní jako dříve, a tak jsme přesunuli skoro veškerou aktivitu na náš Discord. Může se tedy stát, že zde nedostaneš odpověď a budeš zcela ignorován. Discord invite link: Odkaz
Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.

DadOswk

Aktivní člen
Ahojte. Potreboval by som od vas pomoc. Dnes som stiahol MC (achh bože čo to robim zo svojim životom?) a chcel som si nainštalovať shadery. Robil som podľa tohto návodu https://craftmania.cz/tema/1-10-forge-liteloader-minimapa-optifine-shadery-betterpvp.446/ a dopracoval som sa iba k tomu modloaderu. Spravil som presne všetko podľa návodu. Stiahol som ModLoader na 1.10.2 a nainštaloval som ho do zložky z Minecraftom. Otvoril som Launcher, spustil cez Modloader no a tu nastáva ten problém. Po spustení hry sa mi v ľavom dolnom rohu nezobrazovalo koľko modov tam je a tak podobne čo tam má byť čiže usudzujem, že Modloader nebol nainštalovaný. Viete mi poradiť čo s tým? Bez Shaderov sa k tomu nevrátim nakoľko je to pre mňa dosť nudné a tými shaderamy som si to chcel tak trochu oživiť, spríjemniť, osviežiť :)

iScipioX_

Velmi známý člen
Ahojte. Potreboval by som od vas pomoc. Dnes som stiahol MC (achh bože čo to robim zo svojim životom?) a chcel som si nainštalovať shadery. Robil som podľa tohto návodu https://craftmania.cz/tema/1-10-forge-liteloader-minimapa-optifine-shadery-betterpvp.446/ a dopracoval som sa iba k tomu modloaderu. Spravil som presne všetko podľa návodu. Stiahol som ModLoader na 1.10.2 a nainštaloval som ho do zložky z Minecraftom. Otvoril som Launcher, spustil cez Modloader no a tu nastáva ten problém. Po spustení hry sa mi v ľavom dolnom rohu nezobrazovalo koľko modov tam je a tak podobne čo tam má byť čiže usudzujem, že Modloader nebol nainštalovaný. Viete mi poradiť čo s tým? Bez Shaderov sa k tomu nevrátim nakoľko je to pre mňa dosť nudné a tými shaderamy som si to chcel tak trochu oživiť, spríjemniť, osviežiť :)
Radšej si stiahni forge na game version 1.10.2 a tam máš modloader a ešte niečo predinštalované :)

Chemicky

Inkvizitor
Littleloader to neukazuje dole, ale v pravém horním rohu.
je tam takový nenápadný šedivý výstupek a kdžy na něj najedeš, tak se ti ukáží nainstalované mody.

Z vlastní zkušenosti, ti ale mohu jen doporučit Forge. Více módů, lépe aktualizované, třeba optifine už je hned v tom...

Naposledny upraveno:

DadOswk

Aktivní člen
tvl XD ty jsi zapl 1.10.2 ale uplne dole je 1.10.2 with forge
Ahaaaa máš pravdu :) Práve preto som to natočil lebo vy čo sa vyznáte si to všimnete hned :) Každopádne dik za rady :) Skúsim tam hodiť shadery a ak to nepôjde zas by som sa spýtal :) DIk chaloši :) Lubkam vás :*

Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.