• Řešení problémů, diskuze a jiné problémy přesunuty na Discord
    Fórum již není tak aktivní jako dříve, a tak jsme přesunuli skoro veškerou aktivitu na náš Discord. Může se tedy stát, že zde nedostaneš odpověď a budeš zcela ignorován. Discord invite link: Odkaz

Wipe ?!

• Total voters
    67
Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.

Puntys

Veteran | President
No už len k pobaveniu je samotný Hexii, ktorý si ako jeden z prvých zarábal milióny jobmi, ktoré boli nastavené tak, ako žiaľ nastavené boli. Teraz to je zase osoba, ktorej vadia peniaze aj is level, uvidíme teda aké bude jeho ďalšie štádium evolúcie.
Však právě proto to snad není jen výkřik někoho bez peněz ne? Navrhl to a sám příjde o moc. Nevím co ti na tom příjde tak zábavné ;)

Chemicky

Inkvizitor
Však právě proto to snad není jen výkřik někoho bez peněz ne? Navrhl to a sám příjde o moc. Nevím co ti na tom příjde tak zábavné ;)
Všechno. Že si nejdříve vydělá desítky milionů, pak sám začne stavět iron island (a vykupovat IB) a když zjistí, že už ho to vlastně nebaví, tak zažádá o wipe, aby vlastně mohl začít znova.
Přitom řešení pro takové hráče je prosté - kupte si párkrát elytru a jiné extra drahé itemy, vhoďte je do voidu a dejte si /is restart a máte ten váš wipe...
Ne, jelikož se Hexii už nudí, tak na to doplatíme všichni
A vsadím se o všechny svoje villagery (a já si jich sakra cením), že po wipu bude Hexii jeden z prvních, co si zase nabuguje peníze...protože je to prostě Hexii..

SkateQue: Vím, že vesničani jsou vesničani, ale včera mi stejným způsobem zmizeli králící, takže nejsi sám komu mizí mobové

Hexii

Heksy
No už len k pobaveniu je samotný Hexii, ktorý si ako jeden z prvých zarábal milióny jobmi, ktoré boli nastavené tak, ako žiaľ nastavené boli. Teraz to je zase osoba, ktorej vadia peniaze aj is level, uvidíme teda aké bude jeho ďalšie štádium evolúcie.

Každý z hráčov má slobodný výber typu hrania. Treba si uvedomiť, že nikto nikoho priamo nenúti k stavbe iron plošín. Plošiny vznikajú povahou hračov, ktorá je už hráčovi vrodená alebo vzniká daným prostredím. Povahou tu myslím to, keď sa hráč snaží dostať na vrchol, niečo dosiahnuť apod.- v tomto prípade ide o dosiahnutie tzv. money/is level rebríčku. Niektorí to robia aby si vyzdvihli ego a získali pomyselný rešpekt alebo ďalší zase pretože sa proste nudia (@Gucci120 ) . Ak mám hovoriť o prostredí, tak hráča proste štve ako sa všetci vychvaľujú, tak chce niečo "dosiahnuť" tiež. V danom prostredí nakúpi spawnery a vytvorí trapku, vykupuje iron blocky a popritom si z jobov získava určite nezanedbateľnú čiastku obnosu - celkom slušná podpásovka pre ekonomiku. A práve takto dámy a páni vznikajú naše plošiny. Je to niečo ako hociaká chrípka. Tej sa vyhnete tak, že ju jednoducho obídete, v tomto prípade to berte ako vrodený pud nehnania sa za každou blbosťou, ktorá z vás má spraviť "šéfa serveru" Ten majú hráči, u ktorých vďaka bohu nenájdeme ani jeden iron block, keby neexistovali tak ja už dávno šňupem drvený iron. Iron islandy nech si rieši každý sám, ale naozaj si nemyslím, že ich tu je potreba.

K ekonomike by som už len iba rád podotkol, že obyčajným wipom bez akýchkoľvek zmien môže byť wipe rovno každých 6 mesiacov. SkyBlock očakáva ekonomiku, ktorá už bude konečne stabilná a sebestačná, žiadne platenie v zimbabwských triliónových dolároch, hráč si musí vážiť aj ten 1$ čo má na účte. Treba zraziť joby, podporiť hráčske shopy, určiť v server shope ceny iba pre hráčov, ktorí sa svojmu shopu naozaj venujú, a aby sa peniaze vypustené do obehu z jobov aj vrátili naspäť, do server shopu. Žiadne také, že zapnem autoclick a celú noc si idem svoje.
Skejte.. rak jestli si tohle o mě myslíš tak to si mě sakra sklamal.. Než byly ,,Jobs v.2" tak som si zarabal těžkou dřinou.. a to Joba hunter kde jsem si desítky hodin dělal huntera na level 200 a pak už to šlo samo.. A v Jobsech v.2 jsem si ještě skoro nic nevydělal.. Vydělávám si jiným způsobem.

drkousek

Velmi známý člen
A nakonec všichni přejdou na crea, protože tam nemusí nic dělat... nemusí se sr*t s něčím, co už jednou udělali a nechce se jim to dělat od znova.
Souhlasím s návrhem, že by se přidali servery např stávající server survival by se přejmenoval na OP Survival.. Povolili by se všechny blbosti, limity by nebyli. Prostě OP. Poté by se založil server Survival. Tam by nebyl shop ani jobs. Povolil by se nether a všechny tyhlety blbosti. Byli by tu resky... Jenom takové ty větší plugina. Méně než OP survival a více než Vanilla. To podobné s Skyblockem. Dle mého by nikdo nic nestratil a ti, ke kterým patří např. MrHexii by dosáhli svého. @MrWakeCZ Co ty na to? Líbilo by se to oboum stranám... :D

SpexikEx

Führer
A nakonec všichni přejdou na crea, protože tam nemusí nic dělat... nemusí se sr*t s něčím, co už jednou udělali a nechce se jim to dělat od znova.
Souhlasím s návrhem, že by se přidali servery např stávající server survival by se přejmenoval na OP Survival.. Povolili by se všechny blbosti, limity by nebyli. Prostě OP. Poté by se založil server Survival. Tam by nebyl shop ani jobs. Povolil by se nether a všechny tyhlety blbosti. Byli by tu resky... Jenom takové ty větší plugina. Méně než OP survival a více než Vanilla. To podobné s Skyblockem. Dle mého by nikdo nic nestratil a ti, ke kterým patří např. MrHexii by dosáhli svého. @MrWakeCZ Co ty na to? Líbilo by se to oboum stranám... :D
Tototální kok.... jsi tu napsal (facepalm) Wipe vždy byli a bude, ale hráči se s tím vyrovnali.... Nechápu proč dělat další zbytečný servery na, kterých by nikdo téměř nehrál ;)

fhonza4444

Velmi známý člen
Naprosto souhlasím. Absolutní reset a zakázat farmit peníze metodou položím->zničím :D Obnovilo by to ekonomiku a zmizely by buglé věci (a že jich není málo) a zároveň by se tím mohli ukončit AT hlavy :D
S tím zrušením hlav AT nesouhlasím!

drkousek

Velmi známý člen
Tototální kok.... jsi tu napsal (facepalm) Wipe vždy byli a bude, ale hráči se s tím vyrovnali.... Nechápu proč dělat další zbytečný servery na, kterých by nikdo téměř nehrál ;)
a ty si myslíš, že se hráči s tím budou vyrovnávat do nekonečna? Myslíš že to všechny bude bavit hrát pořád od znova?

Zubek

Zubík :3
Já mám vynikající nápad

Wipe - každý si představí jít uplně od začátku, ale co kdyby to nastalo takto, již dříve byl na survivalu WIPE a hráči si mohli "převést" dům či residenci na nový Survival, co kdyby to bylo takto, islandy bychom si mohli "převést" ale bez chestek a bylo by to takto
Převedení islandu - 400k na účtě (bez beden) ->
Bez převední - 500l na účtě (bez beden) -> v obou případech by byl pouze ponechán inv.

Hexii

Heksy
No hlasování je poměrně vyrovnané .. tak bych to zatím nechal tak jak to je.. pokud by se to nějak ,zhorsilo" tak až pak by se s tím něco dělalo, takže prosím vás všichni. Nestavte stroje které bugujou ;)

Radiko

ExHelperis
  1. Ja som za wipe ale nie tak rýchlo ešte by som chcel dokončiť svoje celožitovné dielo
  2. Nechem ísť do minulosti chcem sa sústrediť na budúcnosť ale kedysi bola taká ekonomika že mat jeden mega bolo niečo ako mat na drsnom svete stak dia blokov... som za úplny reštart ekonomiky než bude úplne dole, ceny v shope sú smiešne, money strácajú hodnotu...
  3. @MrHexii ostrovy budú vždy také holt nie každý vie stavať ;)
  4. @Chemicky ja ta chápem mať projekty ale ver mi že, časom ta začnú nudiť ja sa napríklad tešil ked bol wipe lebo som naštartoval nový a lepší projekt
  5. Wipe vás spraví lepším ne? Máte skúsenosti, peniaze, plány a priateľov a možete robiť lepšie veci ohľadom skyblocku krajší island a ták
  6. Ľudia budú robiť všetko preto aby mali moc, peniaze, postavenie takže nič s tým neurobíme..(využívanie bugov, trapky, iron bloky...)
A na záver sa pokusím urobiť mega skyblock event (všetko závisí na Wakovi, ale je dobrý človek a treba sa dočkáme :p)
Chyby ignorujte díky
Uznajte že, v niečom mám pravdu a v niečom nie a nemusíte tu každého hejtovať ved sme ľudia robíme chyby.

Hekricek_LP

Velmi známý člen
KDYŽ VÁS TO TAK ŠTVE A CHCETE WIPE TAK BĚŽTE HRÁT SINGLEPLAYER
MŮŽETE TAM CHEATOVAT JAK CHCETE, A NIKDO VÁM NEDÁ BAN

MrWakeCZ

Majitel
Majitel
Mám ověřený, že wipem neodejde dost hráčů... důvod je ten, že stejně jinde musí taky začít znova = výjde to uplně na stejno. :D Odejdou jenom kidi, co chtějí OP věci a být kingové a neumí začít znova, většinou ti co dělají nonstop bordel. Takžeee... :D:D

Chemicky

Inkvizitor
Mám ověřený, že wipem neodejde dost hráčů... důvod je ten, že stejně jinde musí taky začít znova = výjde to uplně na stejno. :D Odejdou jenom kidi, co chtějí OP věci a být kingové a neumí začít znova, většinou ti co dělají nonstop bordel. Takžeee... :D:D
OK, nějaká předběžná doba plánování toho wipu?

ThomM_

No lifer (:
Aspon, ten ostrov.. si ponechat ._. dal jsem si tam dost práce ._.

Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.