• Řešení problémů, diskuze a jiné problémy přesunuty na Discord
    Fórum již není tak aktivní jako dříve, a tak jsme přesunuli skoro veškerou aktivitu na náš Discord. Může se tedy stát, že zde nedostaneš odpověď a budeš zcela ignorován. Discord invite link: Odkaz
Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.
podivejte na screeny kde mi nabýzí money za hlavy vic dole na screenech omlou vam se za opakovane screeny su naštvanej ....... su blb ..... prosim o potrestani a navraceni hlav a penez co mne mnel dat

Přílohy

1KND1

Velmi známý člen
Tak jeste jednou pro hrace jako jsi ty, Server za obchody mezi hraci neruci a nema povinnost ti nijak nahradit [ukradeny] majetek zpet, stejne jako potrestat hrace ktery to udelal, je to pouze vase debilita ze nepouzivate trade....
a ne debilita neni vulgarismus nybrz vyssi trida retardace- pro ty kdo by s tim mel problem....

Ano je to kopirovane ode me protoze jsem to linej porad psat dokola a dokola....

drkousek

Velmi známý člen
Debile mam dukazi !!! Neplet se do toho !!!!!
KillerOP jsme slušní lidé, kteří se dokáží dohodnou. Dále jde ty screeny které jsi sem dal víckrát jdou smazat.
Tak jeste jednou pro hrace jako jsi ty, Server za obchody mezi hraci neruci a nema povinnost ti nijak nahradit [ukradeny] majetek zpet, stejne jako potrestat hrace ktery to udelal, je to pouze vase debilita ze nepouzivate trade....
a ne debilita neni vulgarismus nybrz vyssi trida retardace- pro ty kdo by s tim mel problem....

Ano je to kopirovane ode me protoze jsem to linej porad psat dokola a dokola....
Ano, máš pravdu :D

1KND1

Velmi známý člen
Debile mam dukazi !!! Neplet se do toho !!!!!
tvoje, jak ty rikas [dukazi] jsou ti k nicemu, a debil jsi tu ty jeslti si myslis ze se tobude trestat.... jak jsem zde psal... za obchod mezi hraci server neruci, a nemam zadnou povinnost ti nijak vynahradit skodu, ci potrestat hrace ktery te podvedl...

Krosta8

Prostě Keighto
Jak už tu psal @1KND1. Server neručí za tento druh obchodů. Měli jste používat /trade.
Tvé ztráty je mi líto. Pro příště se alespoň poučíš.
V případě, že nevíš, jak se /trade používá, tak zajdi na tento odkaz, kde je vše podrobně vysvětleno.

Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.