• Řešení problémů, diskuze a jiné problémy přesunuty na Discord
    Fórum již není tak aktivní jako dříve, a tak jsme přesunuli skoro veškerou aktivitu na náš Discord. Může se tedy stát, že zde nedostaneš odpověď a budeš zcela ignorován. Discord invite link: Odkaz
Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.

TEXZT

           
Pokud ti vadí reklamy tak zase já doporučuji AdBlock (jsem rád že CM nemá reklamy...)

Krosta8

Prostě Keighto
CCleaner doporučuješ jako správný "ajťák"? Není nic horšího na způsobení dlouhodobých problémů. V tomto případě je už lepší čištění přímo od Microsoftu.
Co všichni IT pracovníci doporučuji mně a já hojně používám všude kde se dá je rodinka IObit produktů. Hlavně AdvancedSystemCare a Driver Booster. V tuto chvíli snad není na trhu lepší program pro management počítače. Vřele doporučuji.

TEXZT

           
CCleaner doporučuješ jako správný "ajťák"? Není nic horšího na způsobení dlouhodobých problémů. V tomto případě je už lepší přímo od Microsoftu.
Co všichni IT pracovníci doporučuji mně a já hojně používám všude kde se dá je rodinka IObit produktů. Hlavně AdvancedSystemCare a Driver Booster. V tuto chvíli snad není na trhu lepší program pro management počítače. Vřele doporučuji.
Vymaže ti soubory, mě se to hodí :), nechápu jaké problémy máš ty...

Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.