• Řešení problémů, diskuze a jiné problémy přesunuty na Discord
    Fórum již není tak aktivní jako dříve, a tak jsme přesunuli skoro veškerou aktivitu na náš Discord. Může se tedy stát, že zde nedostaneš odpověď a budeš zcela ignorován. Discord invite link: Odkaz
Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.

wolf

Aktivní člen
:/ pořat mi ty /tpa lezou na nerví mužete to udelat /tpa spam - ban na 2 dnů ok (mužete mě napsat podpis)

The_Dave

Nedzdův Otrok
:O ty jsi admin? fakt oděpiš to se vydal dnes
<duvod:/tpa spam>
Ne nejsem admin ale ty nenapíšeš ani nicky těch lidí
a bez důkazů jim asi těžko dá někdo ban to je jak kdybys přišel na policii řekl že ti ten a ten něco ukradly a oni by k nim přišly a zatkli je

The_Dave

Nedzdův Otrok
ok ty proč sí mě dal nechapu
(facepalm)(facepalm)(facepalm)(facepalm)(facepalm)(facepalm)(facepalm)(facepalm)(facepalm)(facepalm)(facepalm)(facepalm)(facepalm)(facepalm)(facepalm)(facepalm)(facepalm)(facepalm)(facepalm)(facepalm)(facepalm)(facepalm)(facepalm)(facepalm)(facepalm)(facepalm)(facepalm)(facepalm)(facepalm)(facepalm)(facepalm)(facepalm)(facepalm)(facepalm)(facepalm)(facepalm)(facepalm)(facepalm)(facepalm)(facepalm)(facepalm)(facepalm)(facepalm)(facepalm)(facepalm)(facepalm)(facepalm)(facepalm)(facepalm)(facepalm)(facepalm)(facepalm)(facepalm)(facepalm)(facepalm)(facepalm)(facepalm)(facepalm)(facepalm)(facepalm)(facepalm)(facepalm)(facepalm)(facepalm)(facepalm)(facepalm)(facepalm)(facepalm)(facepalm)(facepalm)(facepalm)(facepalm)(facepalm)(facepalm)(facepalm)(facepalm)(facepalm)(facepalm)(facepalm)(facepalm)(facepalm)(facepalm)(facepalm)(facepalm)(facepalm)(facepalm)(facepalm)(facepalm)(facepalm)(facepalm)(facepalm)(facepalm)(facepalm)(facepalm)(facepalm)(facepalm)(facepalm)(facepalm)(facepalm)(facepalm)(facepalm)(facepalm)(facepalm)(facepalm)(facepalm)(facepalm)(facepalm)(facepalm)(facepalm)(facepalm)(facepalm)(facepalm)(facepalm)(facepalm)(facepalm)(facepalm)(facepalm)(facepalm)(facepalm)(facepalm)(facepalm)(facepalm)(facepalm)(facepalm)(facepalm)(facepalm)(facepalm)(facepalm)(facepalm)(facepalm)(facepalm)(facepalm)(facepalm)(facepalm)(facepalm)(facepalm)(facepalm)(facepalm)(facepalm)(facepalm)(facepalm)(facepalm)(facepalm)(facepalm)(facepalm)(facepalm)(facepalm)(facepalm)(facepalm)(facepalm)(facepalm)(facepalm)(facepalm)(facepalm)(facepalm)(facepalm)(facepalm)(facepalm)

Nedzdo

Už úplně jarní víla
Abych uvedl věci na pravou míru...

Pokud ti někdo bude dělat /tpa spam, vyfoť si to (pomocí klávesy F2). Poté nám to dáš zde na fórum do sekce Podvodníci. My se na to podíváme a daného hráče zabanujeme na předem určenou dobu. V pravidlech už je dávno TPA spam zakázaný, tudíž není důvod to nadále řešit. Jak jsem řekl - jakmile ti někdo bude dělat TPA spam, foť to a dávej na fórum. Určitě ho trest nemine ;).

Každopádně pro příště bych ti rád požádal o to, aby ses snažil věty lépe psát. Nedá se to po tobě přečíst.

Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.