Stačí sa zaregistrovať a dať v pravo SIGN!
http://www.ipetitions.com/petition/marimr008-za-admina
-Džejkob
http://www.ipetitions.com/petition/marimr008-za-admina
-Džejkob
Mari sam na skyblocku psal že by stejne odešel sam.Chápete to ? Mari se nerozhodnul sám
To možná, ale rozhodně néé teď :*Mari sam na skyblocku psal že by stejne odešel sam.
jediný co mě totálně štve je, že wejk bere z 75% jenom ty lidi, kteří již v AT byli... nové lidi zřídka kdy... mari byl dobrý admin...Nejlepší bude, když se do toho přestanete míchat..
Je dobře, že mari skončil.. nechoval se jak měl.
Dejte mu čas mimo AT aby se srovnal a ja společně s vámi budu doufat, že se doopravdy srovná a vráti se na příští / přespříští nabor.
podľa mňa naopak, 75% je tu nových, pár adminov odišlo a prišlo.. viac členov z AT je tu "1. krát"jediný co mě totálně štve je, že wejk bere z 75% jenom ty lidi, kteří již v AT byli... nové lidi zřídka kdy... mari byl dobrý admin...
a hodně lidí opakovaně..podľa mňa naopak, 75% je tu nových, pár adminov odišlo a prišlo.. viac členov z AT je tu "1. krát"
tak treba odesli z nedostatku casu a teď kdyz uz cas maji, chteji zpatky. Musis na to koukat i z tehle strankya hodně lidí opakovaně..
jo... jenže také hodně lidí čeká až ho vezmou.... čeká rok dva a když už konečně by šel, tak se někdo kdo už byl v AT vrátí a jde místo něho... Jako misery máš pravdu to ano, ale také jsem proti...tak treba odesli z nedostatku casu a teď kdyz uz cas maji, chteji zpatky. Musis na to koukat i z tehle stranky
tohle má být narážka že tebe nebral ?jo... jenže také hodně lidí čeká až ho vezmou.... čeká rok dva a když už konečně by šel, tak se někdo kdo už byl v AT vrátí a jde místo něho... Jako misery máš pravdu to ano, ale také jsem proti...
kapre... ne nemá to být urážka... jen tímto chci poukázat na to, že by se měli brát více nový lidé než ti co už tam byli... např. nedávat 90 šancí jednomu hráči, třeba jenom 2 šance, vím že to není na mně toto rozhodnutí...tohle má být narážka že tebe nebral ?
co vím tak v poslední době se ohlasil navrat jen boba a zbytek je nový v AT Snad ani jeden helper nebyl v AT a dostali šanci. Zkus se lépe chovat a méně provokovat ostatní a jednou tu šanci dostáneš. Si mladý tak měj trpělivostkapre... ne nemá to být urážka... jen tímto chci poukázat na to, že by se měli brát více nový lidé než ti co už tam byli... např. nedávat 90 šancí jednomu hráči, třeba jenom 2 šance, vím že to není na mně toto rozhodnutí...
Za pokus to stálo to se cení ale Mari udělal v poslední době hodně chyb které byli dost zavážné. Měl jsem stejný problém začátkem roku a skončil jsem na helperovi. Tehdy jsem si uvědomil kde jsem dělal chyby a snažil se jich co nejvíce napravit. Prostě nikdo není dokonalýTak vám poviem ľudia. Je mi známe že ho Wake príjme vtedy kedy bude chcieť a kedy sa na to Mari bude cítiť. Toto malo iba znamenať menší prieskum koľko ľudí ho naozaj chce späť. To že to neovlivním som vedel aj pred tým ako som to vytváral skrátka ma to lákalo zistiť koľko mari fakt pravých friendov má ktorý stoja pri ňom. Táto blbosť ma napadla lebo každý píše jak bol super admin že GL v RL a neviem čo a pri tom o ňom h*vno vedia a rozširujú o ňom "drby"
Ja by som len chcel aby bol späť, to že spravil chyby vieme takže si to musí odpykať a verím že to na StaffAppu skúsi znova
No je mi jedno či už mi veríte alebo nie, ale ja v srdci to tak hlboko cítim. Preto prosím @kapr20 aby to lockol
-Džejkob