• Řešení problémů, diskuze a jiné problémy přesunuty na Discord
    Fórum již není tak aktivní jako dříve, a tak jsme přesunuli skoro veškerou aktivitu na náš Discord. Může se tedy stát, že zde nedostaneš odpověď a budeš zcela ignorován. Discord invite link: Odkaz
Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.

PrdimHranolky

#VolímMencla
Ahoj.
Dneska jsem se rozhlodl, že opustím AT. Hodně z vás se mi ptala proč, tak tento příspěvek je přesně pro vás :O Důvod je jasný, možná, že už to někdo ví, ale mám doma určíté problémy. Dále už na to prostě nemám. Možná za půl roku a déle, co bude nábor, znovu to zkusím, ape není to jiste ;)

Moje působení v AT bych zhodnotil velmi Kladně :O Skoro 4 měsíce jedna stížnost, dva body (o které jsem si řekl ;)) a žádná jiná stížnost :O Nevím jak jste ti braly vy, ale já jsem byl s vámi (hráčema) spokojen, samozřejmě až na pár výjimek.:) Tak třeba si někdo uleví, že "konečné" odcházím. ;)

Můj odchod neznamená, že mě už neuvidíte na CM. To mě uvidíte ;) Na craftmanii budu hrát furt, už jen bez Preffixu :) Dále bych chtěl upozornit, že na otázky, proč už nejsem v AT vám nehodlám odpovídat a budu je ignorovat :p

To je asi všechno co vás může zajímat :D Kdyby někdo něco potřebovat, tak na Discord :3
S pozdravem _Mititi_CZ :)

//Edit: A všichni hezky na TS v sobotu proti bohemce :3 <3

Naposledny upraveno:

Daniel10KD

Velmi Aktivní Člen
Škoda , že došlo k tomu, že odcházíš. spoustu lidí by zajímalo kdyby jsi definoval ''rodinne problemy" ale je to tvůj osobní problém. užívej přefix hráče. A pokud možno, tak se ještě vrať :) .

P

Pestrobarevný lachtan

Návštěvník
Jediný člověk co fakt chce odejít z ateamu aniž by mu hrozil vyhazov (asi)

Tak good luck in real life :( teda jestli nežiješ v matrixu

Chemicky

Inkvizitor
Pokud budou členové AT odcházet tímto tempem dále, tak tu máme další nábor do měsíce. Vždyť během pár dnů jsi už 4 člověk, pokud počítám dobře.

Každopádně je to škoda. Někdy zajdi an skyblock pokecat.
Jinak přeju, aby se rodinný problémy rychle vyřešily.

Voojta

Škoda Mititi :D měl jsem rád jak si mě furt uklidňoval abych nemluvil sprostě:) za to ti děkuji..jak už jsem říkal... Škoda:/:(

P

Pestrobarevný lachtan

Návštěvník
Asi se přihlásím do a-teamu a za jeden den napíšu rozloučení :D kappa

DrozdLP

#4ever
Tak i já přeji hodně štěstí a hlavně ať to zkusíš znovu příští nábor. Byl jsi určitě pro hodně lidí na serveru inspiraci užívej hráče.

JacobSK_

Džejkob
Eventer
Kámo... Aj ty si zaslúžiš slohovku.. Keď budem na počítači napíšem :s (cry)
Mititi - Alias naše Bžíško
Poznám sa s tebou už asi pol roka. Ešte keď si nebol helper a ja som chcel začať Skyblock myslel som si že si týpek, island si mal spolu s @koza37 a fakt som si myslel že si Boss lebo sa mi váš is páčil najviac :O Ďalej to začalo tak intenzivne stúpnuť, na Discorde som ťa volal Bžíško a už máš taký nick (na Discorde) a hneď sme sa skamarátili no ale ďalej k tématu

Naozaj som nemyslel že odíde ďalší schopný helper. Neserie ma že si odišiel, neserie ma že už nebudeš mať práva, najviac ma asi nasralo že ďalší helper (dobrý helper) odchádza. Ale to už neovplyním ja a ani nikto. Wake rozhodol tak ako rozhodol (s ostatnými) a určite to CM potrebovala lebo možno teba nahradí nejaký dobrý helper!

Aby som to urýchlil, si môj dobrý kámoš a nikdy nezabudnem na tie naše chvíle. Užívaj života a dúfam že sa to všetko rýchlo vyrieši! :)

-Káva Džejkob <3

Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.