• Řešení problémů, diskuze a jiné problémy přesunuty na Discord
    Fórum již není tak aktivní jako dříve, a tak jsme přesunuli skoro veškerou aktivitu na náš Discord. Může se tedy stát, že zde nedostaneš odpověď a budeš zcela ignorován. Discord invite link: Odkaz
Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.

Delfik

Člen
Trošku jsem se chtěl rozepsat.

Myslíte si že v příštích 50.letech bude 3.světová válka ? *

Toť otázka, tak válčí se furt - akorát né u nás a tak to nevnímáme nějak moc. Každopádně si nemyslím, že by mohl vypuknout nějaký větší ozbrojený konflikt, do kterého by se zapojil prakticky celý svět. Vzhledem k tomu, že dost zemí ma tzv. Atomovou bombu, tak by to byla dost rychlá válka, která by kompletně zníčila většinu na Zemi a to nikdo nechce, takže tady si myslím, že ne.

Myslíte si že v příštích 50.letech osídlíme měsíc ? *

Tady popravdě nedokáži nějak odpovědět, nejsem astronom či někdo takový, ale osobně si zde myslím, že technologie jde tak do předu, že se někdy osídlí, ale do padesáti let určitě ne.
Osídlí v této otázce beru tak, že tam vznikne trvale žijící civilizace.

Myslíte si že dojde k přelidnění na planetě Zemi ? *

Ehm, planeta Země je již přelidněná, takže to dle mého povede ke kompletnímu vyplýtvání vody, energií a pak bude konec.

Myslíte si že bude Apokalypsa Zombie ? *

Jako co k tomuto říct, Zombie apokalypsa určitě ne :D
Spíš jiné apokalypsy - kompletní vyčerpání vody či tak.

Myslíte si že nás svrhnou a zotročí roboti ? *

Tvl :D Ne.

Myslíte si že zjistíme co je v jádru Země ?

Každopádně mám dojem, že uvnitř je magma či něco takového, ne ? :D

je jádro velice žhavé a má velikou hustotu (teploty do cca 5100 °C
Citováno z wikipedie.

Naposledny upraveno:

Keyio

00:00 AM
Hned v nadpisu máš chybu. pravidvě=pravdivě

Teď jsem se koukl na wiki a našel si něco o tom jádře.

Každopádně jsem se k něčemu dopátral a chtěl bych se zeptat (taťka google se mi díky internetu načítá superózně dlouho), tvoří Měsíc podstatná část železa? Pokud ano, tak osídlení měsíce je záležitostí opravdu desítek let.

Dále, pokud bych bral přímou definici zombie, tak ne. Pokud pouze lidi, kteří nemají tušení co se děje a jsou používáni jako figurky, tak ano. Podle teorií je tomu tak již nyní.

Taktéž věřím, že se začnou čipovat lidé. S tím je tu i šance, že pokud zde bude nějáká umělá inteligence, je možné aby si nás podmanila nějákou nehodou.

Třetí světová válka. Je to možné, každopádně pokud by to vypuklo mezi daným Ruskem a Amerikou (jak to nejčastěji lidé děsí), tak by to bylo pomocí ostatních států a ne přímá válka. Pokud by se jednalo o Severní Koreu, tak tam by si už někdo poradil.
Ale přímý konflikt je prakticky vyloučen. Ty ve vedoucích státech mají v hlavě něco. A riskovat smazání planety, na to si netroufne žádný hazardér, dokud nebude kam odsud utéct tak ne a žít v kosmu na nějákem plavidle opravdu nechceš. (a na to už někteří finance mají).

A přelidnění Země. To je na úhlu pohledu. Sibiř je stále téměř neobydlená oblast (zimička), zatímco asijské státy tam jsou jak sardinky. Pokud by se využila celá plocha planety, tak určitě to potrvá dlouho. Člověk ti vymyslí ubytování uprostřed oceánu, až to bude potřeba.

DanyGames2014

Aktivní člen
Zaujímavé otázky tiež by ma zaujímali odpovede :D
Klidně někdy zveřejnímk :)

Vyplnil jsem to a rád bych věděl jak na tom budeš stavět projekt (lol)
jak jsme již psal je projekt do Angličtiny na téma budoucnost jehož součástí je anketa tak sjem se rozhodl že chchi do té ankety více lidí :) Takže tam budu pomocí projektoru předvádět grafy :)

Asi projekt o ekológií zeme alebo niečo také :D
No očividně když na to koukám že by jsme z toho udělal i referát do Přírodovědy ? :D
Trošku jsem se chtěl rozepsat.

Myslíte si že v příštích 50.letech bude 3.světová válka ? *

Toť otázka, tak válčí se furt - akorát né u nás a tak to nevnímáme nějak moc. Každopádně si nemyslím, že by mohl vypuknout nějaký větší ozbrojený konflikt, do kterého by se zapojil prakticky celý svět. Vzhledem k tomu, že dost zemí ma tzv. Atomovou bombu, tak by to byla dost rychlá válka, která by kompletně zníčila většinu na Zemi a to nikdo nechce, takže tady si myslím, že ne.

Myslíte si že v příštích 50.letech osídlíme měsíc ? *

Tady popravdě nedokáži nějak odpovědět, nejsem astronom či někdo takový, ale osobně si zde myslím, že technologie jde tak do předu, že se někdy osídlí, ale do padesáti let určitě ne.
Osídlí v této otázce beru tak, že tam vznikne trvale žijící civilizace.

Myslíte si že dojde k přelidnění na planetě Zemi ? *

Ehm, planeta Země je již přelidněná, takže to dle mého povede ke kompletnímu vyplýtvání vody, energií a pak bude konec.

Myslíte si že bude Apokalypsa Zombie ? *

Jako co k tomuto říct, Zombie apokalypsa určitě ne :D
Spíš jiné apokalypsy - kompletní vyčerpání vody či tak.

Myslíte si že nás svrhnou a zotročí roboti ? *

Tvl :D Ne.

Citováno z wikipedie.
super slohovka :D

Hned v nadpisu máš chybu. pravidvě=pravdivě

Teď jsem se koukl na wiki a našel si něco o tom jádře.

Každopádně jsem se k něčemu dopátral a chtěl bych se zeptat (taťka google se mi díky internetu načítá superózně dlouho), tvoří Měsíc podstatná část železa? Pokud ano, tak osídlení měsíce je záležitostí opravdu desítek let.

Dále, pokud bych bral přímou definici zombie, tak ne. Pokud pouze lidi, kteří nemají tušení co se děje a jsou používáni jako figurky, tak ano. Podle teorií je tomu tak již nyní.

Taktéž věřím, že se začnou čipovat lidé. S tím je tu i šance, že pokud zde bude nějáká umělá inteligence, je možné aby si nás podmanila nějákou nehodou.

Třetí světová válka. Je to možné, každopádně pokud by to vypuklo mezi daným Ruskem a Amerikou (jak to nejčastěji lidé děsí), tak by to bylo pomocí ostatních států a ne přímá válka. Pokud by se jednalo o Severní Koreu, tak tam by si už někdo poradil.
Ale přímý konflikt je prakticky vyloučen. Ty ve vedoucích státech mají v hlavě něco. A riskovat smazání planety, na to si netroufne žádný hazardér, dokud nebude kam odsud utéct tak ne a žít v kosmu na nějákem plavidle opravdu nechceš. (a na to už někteří finance mají).

A přelidnění Země. To je na úhlu pohledu. Sibiř je stále téměř neobydlená oblast (zimička), zatímco asijské státy tam jsou jak sardinky. Pokud by se využila celá plocha planety, tak určitě to potrvá dlouho. Člověk ti vymyslí ubytování uprostřed oceánu, až to bude potřeba.
Dík za upozornění na chybu

Všem moc děkuji za vaše odpovědi :)

Ugly_Thug

Velmi známý člen

Citováno z wikipedie.
Vnútry sú roztavené kovy z veľkou hustotou (železo zlato a pod.) a vďaka nim má zem takú gravitáciu ako má. (tak sme sa to učili myslím)

Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.