• Řešení problémů, diskuze a jiné problémy přesunuty na Discord
    Fórum již není tak aktivní jako dříve, a tak jsme přesunuli skoro veškerou aktivitu na náš Discord. Může se tedy stát, že zde nedostaneš odpověď a budeš zcela ignorován. Discord invite link: Odkaz
Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.

Nesquim_YT

Nový člen
Krádež na Prisone
Na serveri Prisone som mal Event Barvy . Hralo sa o Gangster Key !
Hráč Ondra598Cz ma podviedol , a do /msg my písal : Sprav to tak že všetci budú platiť a mja nie ty získaš money a ja ti pošlem tiež a dáš mi GK . Ale on ma Podviedol dostal GK ale Moneye mi nedal ale nebolo to prevedené cez trade , lebo sa mi vyhrážal že nespĺňam podmienky Eventov a vravel do /msg že Dostanem Ban na týždeň , mesiac a pod. žiadal by som dotičného preveriť a zabanoť z okolností že už podviedol viacerých Hráčov na Servery . A navrhoval by som mu miesto banu Vynulavať Prestige a Ranky !

Zakyy_

Bývalý příživník (ง◕ᴥ◕)ง
ale nebolo to prevedené cez trade
Problém č.1 - obchody, které nejsou přes trade neřešíme.
lebo sa mi vyhrážal že nespĺňam podmienky Eventov a vravel do /msg že Dostanem Ban na týždeň , mesiac a pod.
Problém č.2 - kdyby tu byl screen (log nebo cokoliv, co by ti to dosvědčilo), jak ti vyhrožuje, tak by dostal mute, jenže ten tu bohužel také není, takže se tě ptám, máš screen (log nebo cokoliv, co by ti to dosvědčilo), jak ti vyhrožuje?
Pokud screen (log nebo cokoliv, co by ti to dosvědčilo) nemáš, tak toto téma uzamknu. ;)

Naposledny upraveno:

Peliik

឵ ឵឵ ឵឵
Problém č.1 - obchody, které nejsou přes trade neřešíme.

Problém č.2 - kdyby tu byl screen, jak ti vyhrožuje, tak by dostal mute, jenže ten tu bohužel také není, takže se tě ptám, máš screen, jak ti vyhrožuje?
Pokud screen nemáš, tak toto téma uzamknu. ;)
log má, takže keby ho dodal, hráč by dostal teda to mute no.. :D

Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.