• Řešení problémů, diskuze a jiné problémy přesunuty na Discord
    Fórum již není tak aktivní jako dříve, a tak jsme přesunuli skoro veškerou aktivitu na náš Discord. Může se tedy stát, že zde nedostaneš odpověď a budeš zcela ignorován. Discord invite link: Odkaz

Jaký máte rádi word (office) ?

• Word office 2003

• Word 2010

Results are only viewable after voting.
Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.

Krosta8

Prostě Keighto
Ahoj,
zajímavé, ale těch možností jsi mohl dát více. Dle všech průzkumů, které jsem kdy četl, tak nejlépe dopadl Microsoft Office 2007, co se uživatelské přívětivosti týče. Nejhorší ohlasy snad slýchám o Microsoft Office 2010, sám jsem je vyzkoušel a fakt hrozné. Představa, že bych v tom měl pracovat i v zaměstnání, tak se picnu :D Za mě to je rozhodně Microsoft Office 2016 Professional.

DadOswk

Aktivní člen
Na strednej sme robili z Word Office 2007. Z inými skúsenosti nemám takže pre mňa jasná voľba. Sestra vy vedela povedať viac.

Hekricek_LP

Velmi známý člen
Ahoj,
zajímavé, ale těch možností jsi mohl dát více. Dle všech průzkumů, které jsem kdy četl, tak nejlépe dopadl Microsoft Office 2007, co se uživatelské přívětivosti týče. Nejhorší ohlasy snad slýchám o Microsoft Office 2010, sám jsem je vyzkoušel a fakt hrozné. Představa, že bych v tom měl pracovat i v zaměstnání, tak se picnu :D Za mě to je rozhodně Microsoft Office 2016 Professional.
Pravda!Díky!

nejradši mám 2013 ale jsme línej hledat zas klíče na uložtu tak používám 2007 :p
ani jeden výběr tam není wtf (o)

Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.