• Řešení problémů, diskuze a jiné problémy přesunuty na Discord
    Fórum již není tak aktivní jako dříve, a tak jsme přesunuli skoro veškerou aktivitu na náš Discord. Může se tedy stát, že zde nedostaneš odpověď a budeš zcela ignorován. Discord invite link: Odkaz
Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.

DadOswk

Aktivní člen
Tkaže som tu zas :) Neviem či som jeblý ale proste nefunguje mi optifine. Stiahol som optifine na 1.10 a vložil som ho do zložky %appdata%/roaming/.minecraft/mods no po zapnutí hry (a ano mam mcforge) mi ho v lavom dolnom rohu neukáže medzi modmy. TO isté aj ked zapnem hru proste nič. Skúšal som aj touto cestou %appdata%/roaming/.minecraft/versions/1.10.2-forge1.10.2-12.18.2.2105/mods a aj tak nejde :D Skúšal som vymazať aj súbor META-inf a aj tak to nefunguje. Fakt neviem čo s tým. Kľudne vám to aj natočím ako v mojej predchádzajúcej téme :)
btw. riadil som sa podľa tohto návodu.

Nerád zakládam nové témeta no moju tému kde som problém z mcforge riešil s vami mi niekto lockol.

D

Deleted member 2540

Návštěvník
Tkaže som tu zas :) Neviem či som jeblý ale proste nefunguje mi optifine. Stiahol som optifine na 1.10 a vložil som ho do zložky %appdata%/roaming/.minecraft/mods no po zapnutí hry (a ano mam mcforge) mi ho v lavom dolnom rohu neukáže medzi modmy. TO isté aj ked zapnem hru proste nič. Skúšal som aj touto cestou %appdata%/roaming/.minecraft/versions/1.10.2-forge1.10.2-12.18.2.2105/mods a aj tak nejde :D Skúšal som vymazať aj súbor META-inf a aj tak to nefunguje. Fakt neviem čo s tým. Kľudne vám to aj natočím ako v mojej predchádzajúcej téme :)
btw. riadil som sa podľa tohto návodu.

Nerád zakládam nové témeta no moju tému kde som problém z mcforge riešil s vami mi niekto lockol.
Na optifine nepotřebuješ forge... stačí když rozklikneš stáhnutou ikonu optifinu a nainstaluješ máš to za 10 vteřin hotové..

DadOswk

Aktivní člen
Aha no nevedel som že to ide otvoriť cez javu tiež :D

Inak nejaký shader spolu z nejakým medieval resourcepackom nepoznáte? :) Nejaká brutálna kombinácia :)

DadOswk

Aktivní člen
Po nahráti a následnom zvolení shaderspacku mi v hre píše toto. Neviem čo to môže znamenať no všetko je biele :D

D

Deleted member 2540

Návštěvník
Po nahráti a následnom zvolení shaderspacku mi v hre píše toto. Neviem čo to môže znamenať no všetko je biele :D
Jestli to je na 1.10.2 tak ti doporučuji shadery RudoPlays...

Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.