• Řešení problémů, diskuze a jiné problémy přesunuty na Discord
    Fórum již není tak aktivní jako dříve, a tak jsme přesunuli skoro veškerou aktivitu na náš Discord. Může se tedy stát, že zde nedostaneš odpověď a budeš zcela ignorován. Discord invite link: Odkaz
Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.

FantiikCZ

Velmi známý člen
Ahoj, mám problém se spawnerem slimů. No prostě nechtějí se spawnovat a já je potřebuji na /quest.
Nevíte co s tím? Protože nevím zda je chyba jen u mě a nebo to je na celém serveru. :/

Krosta8

Prostě Keighto
Ahoj,
na survivalu jsme řešili stejný problém. Jedná se o to, že musí být buďto spawner v bažinách a bude ti spawnovat každou noc a nebo pod úrovní (tuším) 40, aby ti spawnoval v jakém kolik biomu, ale v tom případě bude spawnovat jen při úplňku, dle zjištěných informací.
Čili jdi pod úroveň 40, zhasni tam a počkej, až bude úplně. Měli by se spawnovat.

FantiikCZ

Velmi známý člen
Ahoj,
na survivalu jsme řešili stejný problém. Jedná se o to, že musí být buďto spawner v bažinách a bude ti spawnovat každou noc a nebo pod úrovní (tuším) 40, aby ti spawnoval v jakém kolik biomu, ale v tom případě bude spawnovat jen při úplňku, dle zjištěných informací.
Čili jdi pod úroveň 40, zhasni tam a počkej, až bude úplně. Měli by se spawnovat.
díky zkusím :)

Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.