• Řešení problémů, diskuze a jiné problémy přesunuty na Discord
    Fórum již není tak aktivní jako dříve, a tak jsme přesunuli skoro veškerou aktivitu na náš Discord. Může se tedy stát, že zde nedostaneš odpověď a budeš zcela ignorován. Discord invite link: Odkaz
Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.

Pan Bug

Velmi známý člen
Minecraft se bliži ke konci možno u rokoch 2019 nebo nižej Uš bide nizkej počet hrat hraču a nebo to bude u roku 2021 kdo vy? no nic.Je to pravda hrači udchazeji kuli updaitum a kuli lepšim hram a mnoho starych hrači odchadza preto lebo uš ich minecraft prestava bavit
Smuzne že sa to neda zastavit hrači su hrači

To znamena že aj zanikne craftmania keď bude mat iba 13 hraču na serveru a nebo žadneho

dalši duvodi prečo minecraft zanika
Hacky
diky heckerove D: niči te nam hru a tak dalej
Cheating a to nasere mnoho hraču a odidu
niektoy sa vratia ale znovu odidu stoho nizkeho počtu hrač
Sad story

zaniklo tolko hier
Treba
no Warcraft III stale drži a to nehovorim O warcraft III frozenThrone To sa stale drži ale pride deň kedy to zanikne uš to malo ludi hraje
Tieš
Moho dalšich hier niektory si spominate na stare hry
ja si spominam
Ach jo
No tak uš to je
Nove hry nahradzaju stare.

F4sTeRcZ

Velmi známý člen
Counter-Strike hra stará přes 17 let a aktivně ji lidi hrajou, Minecraft tak rychle nezanikne, neříkej blbosti.. Hry nové budou i jsou, ale nikdy to nenahradí jako např. CS:GO, Minecraft, CSko a další hry..

e. Bugu, neboj nic jen tak nezmizne, ještě 5 - 6 let se tohle hrát bude. Má to budoucnost, neboj.

Pan Bug

Velmi známý člen
viš čo nahradzuje minecraft?
Counterstrike a mnohe dalši hry

Duvodem su aj hackerove proč lide odchadzeji

Minecraft se bliži ke konci možno u rokoch 2019 nebo nižej Uš bide nizkej počet hrat hraču a nebo to bude u roku 2021 kdo vy? no nic.Je to pravda hrači udchazeji kuli updaitum a kuli lepšim hram a mnoho starych hrači odchadza preto lebo uš ich minecraft prestava bavit

To znamena že aj zanikne craftmania keď bude mat iba 13 hraču na serveru a nebo žadneho

Hacky
Sad story

zaniklo tolko hier
Treba
no Warcraft III stale drži a to nehovorim O warcraft III frozenThrone To sa stale drži ale pride deň kedy to zanikne uš to malo ludi hraje
Tieš
ja si spominam
Ach jo
No tak uš to je
co to je sakra za gramatyka já nemůžu :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

Pan Bug

Velmi známý člen
Counter-Strike hra stará přes 17 let a aktivně ji lidi hrajou, Minecraft tak rychle nezanikne, neříkej blbosti.. Hry nové budou i jsou, ale nikdy to nenahradí jako např. CS:GO, Minecraft, CSko a další hry..

e. Bugu, neboj nic jen tak nezmizne, ještě 5 - 6 let se tohle hrát bude. Má to budoucnost, neboj.
Shh a čo v roku 2030?
možno nova hra ktora rozdrti ostatne hry
a bude to neco jak mincreaft 2
je aj taka možnosť

F4sTeRcZ

Velmi známý člen
Counter-Strike (1.6) nahrazuje Minecraft? Ta hra je stará 17 let a hraje jí každý den 100 000 lidí nejmíň.. Tyhle hry hrané budou i zůstatnou, možná za pár let už né, ale nikdy nevíš.. Netřeba řešit budoucnost, ale přítomnost. ;)

e. To už je 12 let, to už bude budoucnost a na hry už moc lidí čas nebudou mít.. Lidi stárnou a nevíš co ani za 12 let bude.. Končím tuto debatu, nevíš co píšeš za nesmysly... gl

Pan Bug

Velmi známý člen
jako toto sa nebere na lachku vahu
no nic ja uš nehrajem minecraft
a ostatni kamoši
uš nemam ani jedneho kamoše ktory hraje minecraft

Pan Bug

Velmi známý člen
ježiiis spominam na hru :3 ale uš ju nikdo nehraje byla teš slavna V.V no teď ju vela ludi nezna
takto to skonči u minecraftu sice možno okolko roku 2030

JacobSK_

Džejkob
Eventer

Hacky
Sad story

zaniklo tolko hier
Treba
Tieš
ja si spominam
Ach jo
No tak uš to je
Prosím ťa, keď nám chceš napísať niečo také odborné.. prve sa presvedč ako sa čo píše :)

Keyio

00:00 AM
Já ti nevím, ale aby nějáká hra zanikla kompletně je prakticky nemožné.

Dneska jsem našel MNĚ novou hru Tibia a musím říct, že vypadá opravdu bombově a celé to je POŘÁDNÁ hra!
Hra vyšla na začátku roku 1997.

Hra Runescape, rok 2001. Stále velice populární hra, dříve prakticky legendární hra.

Nové hry nikdy nenahrazují staré legendy. Staré hry utváří nové.
Jak by mohl Warcraft III zaniknout, když prakticky všechny postavy jsou v DotA 2?

Dnešní hry se zaměřují na Multiplayer a celkově žánr MMORPG jde velice rychle dolů, protože je zde velice málo her, kde potřebujete strávit roky, aby jste něco měli.

Hry už nejsou ta sranda, protože vy hráči jste líní být u toho pár hodin, aby jste dostali jeden item.
Proto vám společnosti dávají před nos hry, kde jdou věci sehnat jednoduše a jde tam prakticky pouze o PvP, protože to každého "baví".

To stejné minecraft. Co chceš v minecraftu celkově dělat? Mně ta hra nepříjde zábavná.

Já jsem hráč pár typů her.

FPS s příběhem. Staré dobŕe Call Of Duty.
Hry, kde je především o rank systém. OverWatch, League Of Legends, CS:GO.
A pořádné MMORPG, u kterého mi nevadí být v sobotu zavřený doma a 18 hodin jít na získávat itemy, expit, nebo si prostě popsat s hráči.
Prostě se do toho pořádně vžít.

Jenže tyto MMORPG, které mám ze všech stylů her nejraději, už moc nejsou a pokud jsou, tak nemají atmosféru, která by mě k tomu chytila.
A když jsou, tak tam komunita stojí za nic. A hele, Minecraft dopadl stejně.
Celkový nápad minecraftu byl dobrý. Jenomže ono je někdy méně hráčů lepší. Zůstanou ti co danou hru chtějí hrát pořádně.
Dneska už každý hraje většinou minihry. Nepoberu co je na těch minirhách tak skvělého.

Raději si zapnu AdventureQuest World, který je z roku 2008 a půjdu si zahrát PŘÍBĚH, který za ten týden opět stihli přidat.

Otázka tedy směřuje k tomu. Co chceš v Minecraftu dělat, aby tě to bavilo? Minihry a celkově minecraft nejsou věci co drží lidi. Lidi drží hry, kde se porovnáváš s ostatními, hry se skvělou komunitou a hry, kde máš něco, do čeho se můžeš doslova vžít, když venku prší.

Mimo Minecraft
Dále, proč firmy už nedělají pořádne hry s příběhem? Jak jsem psal, stačí udělat hru, kde je PvP systém. Poté tam dát věci co těžko seženeš a pak do shopu za reálnou měnu tu stejnou věc.
Místo toho, aby tu hru nekazili a dali tam pouze zbytečné vylepšení jako je například v CS:GO skiny. K čemu ti jsou? Ve hře prakticky k ničemu. Staty ti to nevylepší, ale chceš to. No a proto se to taky hraje. Není to hra, kde ti co platí, mají navrh.
Proč myslíš, že hry, kde je vážně o skill jsou hranější?

Lidi mají bohužel raději jednodušší styl hry, když na to nemají tolik času a koupí si to za opravdové peníze, čímž ti, co by raději hru, kde je potřeba investovat čas, měli přesný opak.

Jenomže spousta MMORPG her nebyla o penězích, když výjdou z alfy a nebo bety, ale postupně, jak je tam nějáká ta komunita, tak tvůrci okamžitě tohle zkazí a dělají tu hru opět nemožnou.

Až bude existovat hra, která bude mít výbornou komunitu, nebude tam existovat platební systém typu "zaplať a budeš lepší", bude mít čím vtáhnout, tak proč ne? Já si myslím, že i platiči to budou hrát, i když si koupí nějáké doplňky.

Neříkám, že tam nemusí být nic, co si nejde koupit za opravdové peníze. Všelijaké krášlící prostředky do hry. Může tam být i něco, co ti pomůže ve hře. Ale ať ti to tolik neulehčuje hru a taktéž, AŤ SE TY VĚCI NEDAJÍ PRODAT! Silně to pak narušuje ekonomiku hry a nedá se to hrát.

Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.