drkousek
Velmi známý člen
to
je kde?creative pvp? tam ide o hp a ping, ja navrhujem nodebuff/gapple na nexuse.
je kde?creative pvp? tam ide o hp a ping, ja navrhujem nodebuff/gapple na nexuse.
(lol) je to pvp serverto
je kde?
taký jeden serverík, je tam kľud a krásne by sa ti pvpčkovalo..to
je kde?
IP? (jestli tam nemám ban)(lol) je to pvp server
Nemůže to sem psát.IP? (jestli tam nemám ban)
ale však zase to bude bez logiky, kto bude mať viac hp, vyhral.. to bude také nezáživné hit pvp, bude to iba o hitoch.. kto dá viac hitov = vyhral, healky na create nejdú.Je to top 10 pvp na cm a nie na nexuse..
alebo, prvé kolo na create a ptm to pôjde na nexus, tam to bude o skille.ale však zase to bude bez logiky, kto bude mať viac hp, vyhral.. to bude také nezáživné hit pvp, bude to iba o hitoch.. kto dá viac hitov = vyhral, healky na create nejdú.
Načo healky a p*čoviny.. Normal Full Dia a tak 1v1.. A keď to má byť top 10 pvp na cm tak by ten turnaj mal byť na cm a nie chodiť po ostatných serveroch..ale však zase to bude bez logiky, kto bude mať viac hp, vyhral.. to bude také nezáživné hit pvp, bude to iba o hitoch.. kto dá viac hitov = vyhral, healky na create nejdú.
ale však čo píšem, kto dá viac hitov, vyhral, aspoň na gapple, 6 gapple, 1 set = dohrá sa, win.Načo healky a p*čoviny.. Normal Full Dia a tak 1v1.. A keď to má byť top 10 pvp na cm tak by ten turnaj mal byť na cm a nie chodiť po ostatných serveroch..
Kľudne si to urobte xd Ja tu nebudem súťažiť jak keket či som lepší či nie..ale však čo píšem, kto dá viac hitov, vyhral, aspoň na gapple, 6 gapple, 1 set = dohrá sa, win.
Ešte som to nečítal voe ahaodpovedaj na sz voe
Nerob mi to plz..7.Na siedmom mieste môžme nájsť zase hráčku... @Meiys
Mafian si ťa dá nopots C: Ja si ťa dávam, a on si dáva mňa.Lol já sundal Mafiána mečem a on měl sekeru na sw (lol) , a díky za označení