...ale když to je lajfNa toto je Off-topic sekce
Odehraje se to na survu ? Odehraje ... tak nevím co řešíšNa toto je Off-topic sekce
Já přijdu taky c:View attachment 26441
Čau , napadlo mě udělat Vánoce s Lajfem ! Může přijít každý , na programu je "chození kolem stromu xd" a pozdější párty ve stromu. Dárky dostane ovšem jen někdo , těmi lidmi jsou : @Scrubiik , @KESP0 , @JarinCrafter , @Tobik2222 , @annonymous , @Foosh , @DeawonGaming , @Číp
Tato událost se bude konat na Survivalu !
Dne 24.12.2016
V mé vesnici /res tp Hobit zatím nepřístupná
Propukne to v 13:00 , od 14:00 se akce přesouvá ke @KESP0 vi
Těším se na každého !
Do komentů můžete napsat kdo přijde , ať vím koho čekat :>
ok shodim na tebe stromečekJá přijdu taky c:
Proč označuješ wejka ... to nechápu , když už chceš být drsnej a řešit takovéto věci , tak od toho jsou moderátořiTo ze na tyhle zbytecne prispevky tu je off-topic to tu resim
Btw @MrWakeCZ aaaano opet v tom je poradek.... ze? zbytecne prispevky se misi s temi dulezitymi... ale ano... je v tom fatalni poradek...
Všichni nejsou věřícíNa štedrý den ? ked sa narodil Pán Ježiš ? No dakujem ale vtedy pri počítačí byt nemusím!
Oznacuji wejka kvuli tomu ze mi pred nedlouhu dobou rikal ze tu ma na forku strasny poradek a ne nehraji si tu na tvrdaka pouze jsem upozornil na poruseni zasad forka, a za tim faktem si budu stat, na tyto hovadiny tu je off-topic, do primych sekci jako je napr. v tomto pripade survival se davaji poruseni pravidel jako napr. spam, jenze to vam nedochazi...Proč označuješ wejka ... to nechápu , když už chceš být drsnej a řešit takovéto věci , tak od toho jsou moderátoři