• Řešení problémů, diskuze a jiné problémy přesunuty na Discord
    Fórum již není tak aktivní jako dříve, a tak jsme přesunuli skoro veškerou aktivitu na náš Discord. Může se tedy stát, že zde nedostaneš odpověď a budeš zcela ignorován. Discord invite link: Odkaz
Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.
Po asi 2 týdnech jsem se chtěl přihlásit na craftmanii a napsalo mi to že jsem dostal ban za obcházení banu ani nevímco to je tak prosím za unba.

nick:RoyCruise

Voojta

unban je to, že už si někdy dostal ban u podobnýho nicku :emoji_slight_smile: @MrZaky
Wtf
Po asi 2 týdnech jsem se chtěl přihlásit na craftmanii a napsalo mi to že jsem dostal ban za obcházení banu ani nevímco to je tak prosím za unba.

nick:RoyCruise
Sekce, žádost o unban napiš tým vše proč by si ho mít nemel tvůj Nick na serveru a proč si ho dostal

Nevíš co je ban? xD to je to, že Hraješ a když porusis nějaké z pravidel, trestá se to
Mute
Kick
Ban
Perma ban
Ip ban
A ty si dostal perma ban, za co.... To nevím každopádně perma ban znamená že už se za ten Nick nemůžeš nikdy připojit, a pokud si šel za nový Nick
Dostal si IP BAN za obcházení banu....
ip ban je to, jakože perma ban, ale už nemůžeš za jakýkoliv ucet se připojit na CM
Není zač za radu :)
@BobmanCZ @Areigo prosím LOCK

_yyMonster

Aktivní člen
Wtf

Sekce, žádost o unban napiš tým vše proč by si ho mít nemel tvůj Nick na serveru a proč si ho dostal

Nevíš co je ban? xD to je to, že Hraješ a když porusis nějaké z pravidel, trestá se to
Mute
Kick
Ban
Perma ban
Ip ban
A ty si dostal perma ban, za co.... To nevím každopádně perma ban znamená že už se za ten Nick nemůžeš nikdy připojit, a pokud si šel za nový Nick
ip ban je to, jakože perma ban, ale už nemůžeš za jakýkoliv ucet se připojit na CM
Není zač za radu :emoji_slight_smile:
asi jsem to vysvětlil blbě co? :D

_yyMonster

Aktivní člen
Wtf

Mute
Kick
Ban
Perma ban
Ip ban
Není zač za radu :emoji_slight_smile:
jo teď jsem zjistil, že jsem tam napsal unban je ... xD

Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.