K
Katusska
Návštěvník
OK noA chceš předmět?
btw @Katusska už mi tu profilovku nedělej, nechám si tohle ( asi si se do ní ještě nepustilay, takže je to dobré ne?) Tak Sorry
OK noA chceš předmět?
btw @Katusska už mi tu profilovku nedělej, nechám si tohle ( asi si se do ní ještě nepustilay, takže je to dobré ne?) Tak Sorry
Jasně...v malování D Mám na to speciální program c:V jakém programu to děláš? V malování:emoji_smiley:
Budu čekat ještě dlouho?Jasně...v malování :emoji_smiley Mám na to speciální program c:
Jako vážně? Psala jsem, že chci trpělivost..Ještě jsem taková, že to dělám jen tak a nic za to nechci..Koukni se kolik lidí je ještě před tebou a taky mi nepíšou "Už to bude? Budu čekat ještě dlouho? Nebaví mě čekat"..Jestli ti vadí to čekání, zruš objednávku a já budu mít o práci a o pár stížností méně.Budu čekat ještě dlouho?
Tak to počkam.Jako vážně? :emoji_smiley: Psala jsem, že chci trpělivost..Ještě jsem taková, že to dělám jen tak a nic za to nechci..Koukni se kolik lidí je ještě před tebou a taky mi nepíšou "Už to bude? Budu čekat ještě dlouho? Nebaví mě čekat"..Jestli ti vadí to čekání, zruš objednávku a já budu mít o práci a o pár stížností méně. :emoji_slight_smile:
Levák?
Co?Levák? :emoji_smiley:
Buť rád že je to zdarma...Ten pocit když už čekám 4 týdny xd
Já snad říkám že mi to nějak vadí? :/Buť rád že je to zdarma... :emoji_wink:
NeJá snad říkám že mi to nějak vadí? :/
Ták vidíííš .Ne :emoji_smiley:
Dělám Posílám je do SZ ale c: Nechci si tu hrabat likes a příspěvkyDěláš ještě ty obrázky? :emoji_frowning: Protože už čekám měsíc a stále nic a zde žádné obrázky nepřibívají... @Katusska
a jak daleko jsi?Dělám :emoji_smiley: Posílám je do SZ ale c: Nechci si tu hrabat likes a příspěvky :emoji_smiley: