• Řešení problémů, diskuze a jiné problémy přesunuty na Discord
    Fórum již není tak aktivní jako dříve, a tak jsme přesunuli skoro veškerou aktivitu na náš Discord. Může se tedy stát, že zde nedostaneš odpověď a budeš zcela ignorován. Discord invite link: Odkaz
Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.

TEXZT

           
Tímto nechci nikoho z ateamu urazit ani něak podceňovat ale delší dobou jsem si něčeho všímal. Pokud jsem na něco zapoměl nebo o tom nevím tak se omlouvám a napište. Nevěděl jsem kam to napsat tak vám to píšu se :)

Ale k věci: Ateam se poslední dobou mění jak fusekle. Začalo to @MARIMR008 , který se rozhodl odejít sám, dále odešel @Flafy_ , @kapr20 , @PVNST (ten odešel kvůli YT scéně). Přišel náš/můj oblíbenec @BobmanCZ . Spousta měnilo jen prefixi :D @Kubrastig . Legendy odchází i přichází... Tak to prostě je a nikdo to nezmění (Max. oni sami nebo wejk). Celá CM se mění na velký chaos hlavně mezi adminy. Vztahy mezi nima jsou občas vcelku "OK"... ...a jako poslední větu bych chtěl napsat: |Ať se daří a všechny vaše vztahy zlepší!| (Karl0s 2k16)

Naposledny upraveno:

Puntys

Veteran | President
To že se mění složení AT neznamená nutně že je to problém. Dle mého není ani potřeba pro vás se nějak orientovat ve složení AT. Ano, můžete se o to zajímat ale to je tak vše. Berte to jako učitele ve škole. Taky nejste ti kteří nějak ovlivní to, kteří tam budou či nebudou. Ale stejně tam jsou kvůli vám. Takže jak se mění AT je pouze a POUZE jen na Wakovi a vy to můžete ledatak sledovat (popřípadě si podat přihlášku) ale víc nic.

Naposledny upraveno:
Myslím si, že většina lidí v AT už si zvyklo, že vždycky někdo z nějakého důvodu odejde, někdo zase přijde. Je to jak kdybys měl fotbalový klub a chtěl bys furt držet svojí největší hvězdu, nebo svýho největšího vymetače bordelů. :D Prostě to musíme vnímat jako skutečnost. ;) AT nikdy nebude nejlepší, ani nejhorší.

Co se chaosu týče, ten aktuálně v AT není a až na pár jedinců je aktuální složení jedno z nejlepších, co kdy na CM bylo. :)

Radiko

ExHelperis
Myslím si, že většina lidí v AT už si zvyklo, že vždycky někdo z nějakého důvodu odejde, někdo zase přijde. Je to jak kdybys měl fotbalový klub a chtěl bys furt držet svojí největší hvězdu, nebo svýho největšího vymetače bordelů. :emoji_smiley: Prostě to musíme vnímat jako skutečnost. :emoji_wink: AT nikdy nebude nejlepší, ani nejhorší.

Co se chaosu týče, ten aktuálně v AT není a až na pár jedinců je aktuální složení jedno z nejlepších, co kdy na CM bylo. :emoji_slight_smile:
Sory, ale to si nemyslím a-team bol raz legendárny (vieš sám kedy :D) ale nič netrvá večne.

Tímto nechci nikoho z ateamu urazit ani něak podceňovat ale delší dobou jsem si něčeho všímal. Pokud jsem na něco zapoměl nebo o tom nevím tak se omlouvám a napište. Nevěděl jsem kam to napsat tak vám to píšu se :emoji_slight_smile:

Ale k věci: Ateam se poslední dobou mění jak fusekle. Začalo to @MARIMR008 , který se rozhodl odejít sám, dále odešel @Flafy_ , @kapr20 , @PVNST (ten odešel kvůli YT scéně). Přišel náš/můj oblíbenec @BobmanCZ . Spousta měnilo jen prefixi :emoji_smiley: @Kubrastig . Legendy odchází i přichází... Tak to prostě je a nikdo to nezmění (Max. oni sami nebo wejk). Celá CM se mění na velký chaos hlavně mezi adminy. Vztahy mezi nima jsou občas vcelku "OK"... ...a jako poslední větu bych chtěl napsat: |Ať se daří a všechny vaše vztahy zlepší!| (Karl0s 2k16)
Právě jsem se dozvěděl informace které nikde jinde neseženete, fakt jako do bulváru :emoji_ghost:

Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.