• Řešení problémů, diskuze a jiné problémy přesunuty na Discord
    Fórum již není tak aktivní jako dříve, a tak jsme přesunuli skoro veškerou aktivitu na náš Discord. Může se tedy stát, že zde nedostaneš odpověď a budeš zcela ignorován. Discord invite link: Odkaz
Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.

Chemicky

Inkvizitor
Blbost výkon tý grafiky bys s i3 nevyužil ani omylel, a nekecej o VRAM, každá karta ji využívá jinak, některé použijí V pohodě 2gb a jiné 8gb na to samé aniž by se změnil výkon... Jinak, máš to ssd doma aby si mohl posoudit rozdíl oproti hdd? Já už bych na hdd Teda nepřešel

A to o amd už je dnes jenn o procesorech, grafiky už nežerou to co kdysi, rx řada je dobrá i výkonem, ale gtx1060 je prostě výkonem lepší i než rx480, podívej se na ytb na nějaký benchmarky
Jestli se tímhle budeš jednou živit, tak lituju ty, kdo si od tebe nechají skládat sestavy :D
Ehm, nezapoměň mi tam nasázet ty facepalmy...

Jestli se tímhle budeš jednou živit, tak lituju ty, kdo si od tebe nechají skládat sestavy :emoji_smiley:
Ehm, nezapoměň mi tam nasázet ty facepalmy...
Když píšeš blbosti nediv se za facepalmy, od toho tu jsou
Co ti přijde na tom co jsem napsal divný?

Keyio

00:00 AM
Hádky si mezi sebou vyřešte v soukromých zprávách.

Jen otázka, proč by Číp zvolil 2x8GB RAM, pokud to tedy chce pouze na hru/hry a ne 2x4GB. Nějak jsem to nepobral.

Cheap_

(・∀・ )

Jen otázka, proč by Číp zvolil 2x8GB RAM, pokud to tedy chce pouze na hru/hry a ne 2x4GB. Nějak jsem to nepobral.
Myslel jsem to tak, že se vyplatí připlatit si nějakou tu korunu navíc a mít jednou tolik RAM paměti. Přeci jen chce fungl nový počítač a dřív nebo později by se pak vyplatilo koupit těch 16GB, tak proč to nepořídit hned a o nic se pak už nestarat? :D

Chemicky

Inkvizitor

Protože si dneska každej myslí, že potřebuješ 16GB a přitom ti ještě bohatě stačí 4, pokud ovšem nechceš měnit za rok, tak 8gb je naprosto dostačují.

Když píšeš blbosti nediv se za facepalmy, od toho tu jsou
Co ti přijde na tom co jsem napsal divný?
Protože jsi složit sestavu, která stačí na "teď", ale za dva roky už by jsi musel měnit a už je fuk, zda je to ta grafika (která mi fakt nepřijde dobrá) či dokonce ta základní deska, která je fakt low cost a na tom by se hlavně nemělo šetřit...

Protože jsi složit sestavu, která stačí na "teď", ale za dva roky už by jsi musel měnit a už je fuk, zda je to ta grafika (která mi fakt nepřijde dobrá) či dokonce ta základní deska, která je fakt low cost a na tom by se hlavně nemělo šetřit...[/QUOTE]
Gtx1060 a rx480 jsou na tom o pár fps +- v různých hrách stejně
A jinak s čípem Souhlasím, s tím xeonem to bude lepší, to ano, mě už ani nenapadlo premyslet nad 1150 paticí..
Deska není zas úplně to nejvíc low, bylo to místo kde ušetřit kvůli cenovému omezení, ale deska, když není taktovací procesor nebo 2 grafiky, stačí, má napájení procesoru osmipinem a 24pin na desku takže bych v ní problém určitě neviděl
Už to nebudem dál rozebírat...

Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.