• Řešení problémů, diskuze a jiné problémy přesunuty na Discord
    Fórum již není tak aktivní jako dříve, a tak jsme přesunuli skoro veškerou aktivitu na náš Discord. Může se tedy stát, že zde nedostaneš odpověď a budeš zcela ignorován. Discord invite link: Odkaz
Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.

Ayweed300x

Nic :(
Píše se rok 2015. Prcina s nickem ''ItsMatrixCZ'' a prcina s nickem ''UbyGamer'' (rip Uby we all miss you :emoji_slight_frown:) hráli na Vanille. 2 prcinky válčili proti jedné skupině velkých borců. Mezi borci byla dokonce i Natálka c: Válka trvala tak dlouho, že si první prcina vymyslela slovo ''voe''. A pak začala velká aféra tohoto velmi slavného slova. Bohužel, mnoho z vás používají toto slovo historie jen tak, a nevědí, co tím způsobují, když neví, co to znamená. Slovo ''voe'', z jazyku autistického, znamená slovo ''kámo''. Takže pokud jste už někdy použili slovo ''voe'', a nevěděli jste, jaký má význam, STYĎTE SE! DOPUSTILI JSTE SE NEJVYŠŠÍHO HŘÍCHU! Takže pokud uvidím, jak někdo používá ''ItsMatrixovoCZ'' slovo ''voe'', bude okamžitě žalován na nejvyšším soudě za zneužítí práva autorského. Děkuji, toď vše. ©Ejvi2k16

iJuhan

Velmi známý člen
Tento ''sloh'' obsahuje jednu chybu. Kdo ji najde, dostane čokoládku c: ne
Mezi borci byla dokonce i Natálka c: Válka trvala tak dlouho, že si první prcina vymyslela slovo ''voe''.
Není tam tečka mezi větami
mnoho z vás používají
Podle mě tam má být "mnoho z vás používá"
"z jazyka" by bylo lepší
NEJVYŠŠÍHO HŘÍCHU
nic jako nejvyšší hřích není, maximálně tak největší
:emoji_slight_smile:

F4sTeRcZ

Velmi známý člen
Není tam tečka mezi větami

Podle mě tam má být "mnoho z vás používá"

"z jazyka" by bylo lepší

nic jako nejvyšší hřích není, maximálně tak největší

:emoji_slight_smile:
Gramatiku špatnou nemá, jen neumí skloňovat, voe.

P

Pestrobarevný lachtan

Návštěvník
K soudu mohu posílat jedině já. Takže porušuješ autorská práva :)

Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.