The Peťo05TM
Člen
viem že otravujem ale to nezmeníš že nevadí ale ajtak si super a kludne mi tu zas dávajte facepalm.asi už otravujem ale miesto The Peťo05TM si napísala The Peťoo05TM :emoji_smirk: sorry :emoji_smiley:
viem že otravujem ale to nezmeníš že nevadí ale ajtak si super a kludne mi tu zas dávajte facepalm.asi už otravujem ale miesto The Peťo05TM si napísala The Peťoo05TM :emoji_smirk: sorry :emoji_smiley:
Chlapče, žasnem nad tvojou aroganciou...Číp vie, prečo ti ešte ten banner neurobil. Tým že ho tu budeš otravovať to neurýchliš. -_-Promin že pořát otravuju ale udeláš mi ten baner prosím?
Já Ti nevim, buď jsem v jinym vesmíru nebo Ty neumíš číst. Banner už máš a to, že mi po 2-3 dnech píšeš o další, to akorát vypovídá o Tvé drzosti. Ten banner není hotový hned a jsou tu tací, kteří ten banner nemají vůbec a jsou trpěliví, tak se zamysli nad svým chováním, děkuji.Promin že pořát otravuju ale udeláš mi ten baner prosím?
PatentujKopirajd z chlebem
ZA 1.ten banner bych chtěl na YouTube ten co jsi mi vytvoril/a mám na tohle forum ale ten novy bych chtel jen na YTb chapes? takze prosimJá Ti nevim, buď jsem v jinym vesmíru nebo Ty neumíš číst. Banner už máš a to, že mi po 2-3 dnech píšeš o další, to akorát vypovídá o Tvé drzosti. Ten banner není hotový hned a jsou tu tací, kteří ten banner nemají vůbec a jsou trpěliví, tak se zamysli nad svým chováním, děkuji.
Nevím, proč stále musíš spamovat tuto tému stejnými "požadavky", když jsem Ti jasně napsal, ať me s tímto neprudíš. Banner máš a to, že jsi si pak najednou rozmyslel, že chceš YT banner po tom, co si o něj napsal jiný uživatel, mi přijde pouze jako provokace či záměrná buzerace. Možná se mýlím, ovšem nervy mám jen jedny, tato tvobra je zcela zdarma, tak by bylo na místě, kdyby jsi se choval v rámci slušnosti.ZA 1.ten banner bych chtěl na YouTube ten co jsi mi vytvoril/a mám na tohle forum ale ten novy bych chtel jen na YTb chapes? takze prosim :emoji_smiley::emoji_smiley:
Ochota samaNevím, proč stále musíš spamovat tuto tému stejnými "požadavky", když jsem Ti jasně napsal, ať me s tímto neprudíš. Banner máš a to, že jsi si pak najednou rozmyslel, že chceš YT banner po tom, co si o něj napsal jiný uživatel, mi přijde pouze jako provokace či záměrná buzerace. Možná se mýlím, ovšem nervy mám jen jedny, tato tvobra je zcela zdarma, tak by bylo na místě, kdyby jsi se choval v rámci slušnosti.
Jestli-že Ti jeden banner nestačí, můžeš si jej vytvořit sám a znovu opakuji, že jsou tu tací, kteří banner ještě nemají či teprve plánují jeho objednávku a já si tu nemíním rozbíjet hlavu o klávesnici jen kvůli Tvým neustálým blbým dotazům.
Poprosil bych Tě, aby jsi sem již nic nepsal, banner máš, o nic jiného v tomto tématu nejde. Jestli-že chceš nadále něco rozebírat, použij formu SZ (soukromé zprávy).
Tímto Ti předem děkuji a přeji hezký den.
thxPhotoshop a Cinema 4D :emoji_slight_smile: