• Řešení problémů, diskuze a jiné problémy přesunuty na Discord
    Fórum již není tak aktivní jako dříve, a tak jsme přesunuli skoro veškerou aktivitu na náš Discord. Může se tedy stát, že zde nedostaneš odpověď a budeš zcela ignorován. Discord invite link: Odkaz

Chcete příběh o tom jak jsem se dostal na CM? :ddddd

• Total voters
    32
  • Poll closed .
Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.
P

Pestrobarevný lachtan

Návštěvník
Dneska jsem se konečně došlapal k tomu abych napsal list mých kámošů c:
Takže dost keců a můžeme začít!

@Katusska
- Osoba, která je prostě best <3. Udělala jsi pro mě toho hodně, a toho si vážím!

@Frouzn_CZ
- Další vyjímečná osoba.. super kámoš a..... KVŮLI TOBĚ JSEM DOSTAL MUTE NESNÁŠÍM TĚ!!!!! (kappa)

@JacobSK_
-Náš slavný básnikář, slohovkář a člověk který vyhodil nejmenovaného člena z AT... Taky kámoš

@DrozdLP
-Týpek, prostě týpek :emoji_smiley: Donutil mě celý týden pít vodu a jíst zdravě :emoji_expressionless:

@Aziwen
-Člověk, který se až moc chová jako já :emoji_smiley:DD Díky za origo c:

@LeonsCZ
Jóóó to tvoje PVP, taky kámoš, občas mám z tebe záchvaty vzteku

@micik10
Dobré příběhky, co jsi mi posílala c:

@ItzzPandisMC
Ty jsi větší úchylka než já c:

SWIFTNESS NEVÍM TVŮJ NICK MÁM NERVY NA TEBE OMG NEBUDU TO HLEDAT MÁM NERVY OMG!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! jsi kámoš :)

Na zbytek si nevzpomínám sorry :emoji_slight_smile:
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Teď přichází na řadu AT

@Misery96
Jó, člověk ke kterému vzhlížím :emoji_smiley: Prostě borec no :emoji_smiley: Gratulace k Hl.Adminovi c:

@BobmanCZ
Náš boban, taky skvělej (Helper -> Admin -> Hl.Admin -> Admin -> Hl.Admin) Taky respekt C:

@_R3pl1_

Kvůli tobě jsem se změnil hele :emoji_smiley:

@_Shanny_
KÁMOŠKA NEVÍM PROČ PROSTĚ KÁMOŠKA

@MrWakeCZ

Ten server je prostě mega, jako doufám že to i tak vydrží, ikdyž někteří to trošku kazí c:

@Areigo @Kubrastig @Nerdy42
Super týpci :emoji_smiley:

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

16 faktů o mě c:

1. Jsem děsně línej
  2. Neumím nic
  3. Strávím na CM / MC až 7 hodin
  4. Mám rád ledovou kávu
  5. Nikdy jsem neměl žádný problém c:
  6. Jsem žárlivec :dd
  7. Jsem sociálně izolovaný
  8. Mám rád sladkosti :emoji_slight_smile:
  9. Běhám 2 metry a jsem zadýchanej jak na maratonu 10000 kilometrů :emoji_slight_smile:
  10. 1. ledna mi bude 16
  11. CHCI LAJKY
  12. Vážím 45 kilo :emoji_slight_smile:
  13. Měřím 175cm +/-
  14. Zabil jsem ptáčka :emoji_smiley:
  15. Vypadám na 10
  16. Jsem DĚSNEJ sklerotik (viz ten friend list :ddddd)
Teď mi můžete napsat jaké máte pocity, co si o mě myslíte, a tak no c:​

micik10

Kráľovná Narnie :*
Čo k tebe povedať?

Najväčší blázon, akého som kedy videla (viz. tvoje statusy), ale si fajn. Čiže pokračuj v inteligentných statusoch (zlomil jsem vodu a pod.) a ostaň pandou.

Ok, soud

RealPeky

Hl.Hrac
Heej, a čo já. (Som ťa učil s @LeonsCZ PíVíPí na Crea) :emoji_slight_frown: :emoji_slight_smile: :emoji_slight_frown: :emoji_slight_smile: :emoji_slight_frown:

Voojta

Dneska jsem se konečně došlapal k tomu abych napsal list mých kámošů c:
Takže dost keců a můžeme začít!

@Katusska
- Osoba, která je prostě best <3. Udělala jsi pro mě toho hodně, a toho si vážím!

@Frouzn_CZ
- Další vyjímečná osoba.. super kámoš a..... KVŮLI TOBĚ JSEM DOSTAL MUTE NESNÁŠÍM TĚ!!!!! (kappa)

@JacobSK_
-Náš slavný básnikář, slohovkář a člověk který vyhodil nejmenovaného člena z AT... Taky kámoš

@DrozdLP
-Týpek, prostě týpek :emoji_smiley: Donutil mě celý týden pít vodu a jíst zdravě :emoji_expressionless:

@Aziwen
-Člověk, který se až moc chová jako já :emoji_smiley:DD Díky za origo c:

@LeonsCZ
Jóóó to tvoje PVP, taky kámoš, občas mám z tebe záchvaty vzteku

@micik10
Dobré příběhky, co jsi mi posílala c:

@ItzzPandisMC
Ty jsi větší úchylka než já c:

SWIFTNESS NEVÍM TVŮJ NICK MÁM NERVY NA TEBE OMG NEBUDU TO HLEDAT MÁM NERVY OMG!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! jsi kámoš :emoji_slight_smile:

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Teď přichází na řadu AT

@Misery96
Jó, člověk ke kterému vzhlížím :emoji_smiley: Prostě borec no :emoji_smiley: Gratulace k Hl.Adminovi c:

@BobmanCZ
Náš boban, taky skvělej (Helper -> Admin -> Hl.Admin -> Admin -> Hl.Admin) Taky respekt C:

@_R3pl1_
Kvůli tobě jsem se změnil hele :emoji_smiley:

@_Shanny_
KÁMOŠKA NEVÍM PROČ PROSTĚ KÁMOŠKA

@MrWakeCZ

Ten server je prostě mega, jako doufám že to i tak vydrží, ikdyž někteří to trošku kazí c:

@Areigo @Kubrastig @Nerdy42
Super týpci :emoji_smiley:

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

16 faktů o mě c:

1. Jsem děsně línej
  2. Neumím nic
  3. Strávím na CM / MC až 7 hodin
  4. Mám rád ledovou kávu
  5. Nikdy jsem neměl žádný problém c:
  6. Jsem žárlivec :dd
  7. Jsem sociálně izolovaný
  8. Mám rád sladkosti :emoji_slight_smile:
  9. Běhám 2 metry a jsem zadýchanej jak na maratonu 10000 kilometrů :emoji_slight_smile:
  10. 1. ledna mi bude 16
  11. CHCI LAJKY
  12. Vážím 45 kilo :emoji_slight_smile:
  13. Měřím 175cm +/-
  14. Zabil jsem ptáčka :emoji_smiley:
  15. Vypadám na 10
  16. Jsem DĚSNEJ sklerotik (viz ten friend list :ddddd)
Teď mi můžete napsat jaké máte pocity, co si o mě myslíte, a tak no c:​

Jak nečekané, záchvaty vzteku, a u mě? #NecekanaVetaURejeJsemOtravnejDikBroZaPiViPi

Keyio

00:00 AM
Jak tě beru já? Jako absolutního trolla. Od té doby, co jsem tě poznal na Prisonu, když jsem se na něj vrátil zpět, tak vždy když něco napíšeš, tak v mojí hlavě je automaticky za větu doplněná Kappa a hraje Kappa song..

A to si opravdu nedělám srandu. :emoji_smiley:

Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.