lyfe
anarchic
Ahoj tenhle příspěvek je první připomínka na Vánoce s Lajfem
Tenhle příspěvek dělám proto aby jste nezapomněli někteří :emoji_smiley: (ne prostě chci huntit příspěvky)
Dárků teda výrazně přibylo (boužel několik i ubylo protože lidi byli inactive a nevěřím že to stihnou)
Takže na programu je samozřejmě chození kolem stromu (něco pro @LerikoL)
a nějaká párty ve stromu kde bude samozřejmě hrát Dj.@KESP0 na jeho plugu (jestli ne tak tě zbiju)
Dále jsem zde přidělal vánoční parkour o celkem pěkné výhry 1.Elytra 2.Dragon head 3.Moje head(nejvíc rare) Předem mi napište kdo nebude chtít jít na parkour , neni povinný , ale pokud chcete ceny tak skákejte :emoji_smiley: Je celkem lehký takže čas na doskákání bude 10 minut. Po vypršení lhůty předělám /res tp a každý se bude moct portnout ke stromu
Kdy ? 24.12.2016
Kde ? /res tp VanocniEvent , po vypršení lhůty /res tp VanoceSLajfem
Od 13:00 do 13:45 (čas poupraven pro menší odpočinek či tak)
Jsem domluven s @KESP0 a v 14:00 se akce přesouvají k němu(jestli ne tak tě zbiju)
Myslím že KESP0 taky zveřejní přípomínku pro ty zapomnětlivé.
POZOR ! AKCE !
Od dneška můžete vidět @BobmanCZ ehm ehm... chci říct BombmanCZ v jeho santovských saních jak mi bombarduje vesnici !!
Díky já se loučím , budu rád když přijdete.
L4jF
Tenhle příspěvek dělám proto aby jste nezapomněli někteří :emoji_smiley: (ne prostě chci huntit příspěvky)
Dárků teda výrazně přibylo (boužel několik i ubylo protože lidi byli inactive a nevěřím že to stihnou)
Takže na programu je samozřejmě chození kolem stromu (něco pro @LerikoL)
a nějaká párty ve stromu kde bude samozřejmě hrát Dj.@KESP0 na jeho plugu (jestli ne tak tě zbiju)
Dále jsem zde přidělal vánoční parkour o celkem pěkné výhry 1.Elytra 2.Dragon head 3.Moje head(nejvíc rare) Předem mi napište kdo nebude chtít jít na parkour , neni povinný , ale pokud chcete ceny tak skákejte :emoji_smiley: Je celkem lehký takže čas na doskákání bude 10 minut. Po vypršení lhůty předělám /res tp a každý se bude moct portnout ke stromu
Kdy ? 24.12.2016
Kde ? /res tp VanocniEvent , po vypršení lhůty /res tp VanoceSLajfem
Od 13:00 do 13:45 (čas poupraven pro menší odpočinek či tak)
Jsem domluven s @KESP0 a v 14:00 se akce přesouvají k němu(jestli ne tak tě zbiju)
Myslím že KESP0 taky zveřejní přípomínku pro ty zapomnětlivé.
POZOR ! AKCE !
Od dneška můžete vidět @BobmanCZ ehm ehm... chci říct BombmanCZ v jeho santovských saních jak mi bombarduje vesnici !!
Díky já se loučím , budu rád když přijdete.
L4jF
Přílohy
-
1.2 MB Zhlédnutí: 121
-
1.4 MB Zhlédnutí: 119
-
121.2 KB Zhlédnutí: 115
-
568.4 KB Zhlédnutí: 113
-
525.9 KB Zhlédnutí: 115