• Řešení problémů, diskuze a jiné problémy přesunuty na Discord
    Fórum již není tak aktivní jako dříve, a tak jsme přesunuli skoro veškerou aktivitu na náš Discord. Může se tedy stát, že zde nedostaneš odpověď a budeš zcela ignorován. Discord invite link: Odkaz
Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.

t_splichal

Nový člen
Ahoj,
asi jsem jeden z mála, ale fakt si cením toho, že se na Vanille zavedly rezidence.
Nesnáším, když po šíleně dlouhé době putování od spawnu najdu kousek slušné země. Tam (pokud dávno neumřu hlady) založím malou osadu. Chvíli si tam šťastně žiju a pak mě to všechno někdo rozseká.
Před pár dny jsem založil krásnou farmu a jako první věc jsem ji zajistil příkazy /res set.
Přesto mi ji po třech dnech někdo rozgriefoval. Někdy dnes mezi 4 ráno a 12 v poledne. Znamená to, že mi ji zničil někdo z admin týmu?
Tom

MrWakeCZ

Majitel
Majitel
Řeší se proč se bugují Titles packety :emoji_wink: jelikož uzavřít server nejde, tak se to zjištuje a opravuje za běhu. Residence jsou tedy odebrány pouze dneska. Pokud se nic nezjistí, tak Residence budou opět zítra na Vanille. :emoji_wink:

Ahoj, můžu se zeptat, proč jste vlastně přidali na vanillu residence? Vanilla se jmenuje VANILLA od toho že je to čistý minecraft bez módů a pluginů. Residence mají být na survivalu, ale ne na vanille. Celá vanilla pak ztrácí svůj smysl. Doufám, že je odstraníte. :)

trolluvka

FilipVI

Moderátor webu
Ahoj, můžu se zeptat, proč jste vlastně přidali na vanillu residence? Vanilla se jmenuje VANILLA od toho že je to čistý minecraft bez módů a pluginů. Residence mají být na survivalu, ale ne na vanille. Celá vanilla pak ztrácí svůj smysl. Doufám, že je odstraníte. :emoji_slight_smile:

trolluvka
Buď se bude muset komunita na vanille "vychovat" hodně přísnými tresty za griefování nebo residence.

Buď se bude muset komunita na vanille "vychovat" hodně přísnými tresty za griefování nebo residence.
Ale já myslel, že vanilla je od toho, abychom se snažili schovat svůj dům před griefery, mohli griefovat cizí domy, fightili mezi sebou atd. To už vanillu můžete rovnou přejmenovat na Survival 2 a přidat všechny ostatní příkazy. :emoji_smirk:

trolluvka

FilipVI

Moderátor webu
Ne. Vanilla by původně měla být o dobré komunitě, spolupráci a ne o tom, že se člověk musí schovávat.
Promiň, ale mně by nebavilo si postavit dům a za pár dní by mi ho někdo kompletně zničil.

Veverciak

Velmi známý člen
Ne. Vanilla by původně měla být o dobré komunitě, spolupráci a ne o tom, že se člověk musí schovávat.
Promiň, ale mně by nebavilo si postavit dům a za pár dní by mi ho někdo kompletně zničil.
Mal si ísť ďalej od spawnu?

Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.