• Řešení problémů, diskuze a jiné problémy přesunuty na Discord
    Fórum již není tak aktivní jako dříve, a tak jsme přesunuli skoro veškerou aktivitu na náš Discord. Může se tedy stát, že zde nedostaneš odpověď a budeš zcela ignorován. Discord invite link: Odkaz

Kdo mě chce abych neodcházel?

• Já nechci, aby jsi odešel :(

Votes: 6 14.6%
  • Jo! vypadni, nemáš tady co dělat :)

Votes: 36 87.8%

• Total voters
    41
  • Poll closed .
Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.

Gemík

Člen
Čus lidi! Nebyl jsem tu hoděn dlouho aktivní z důvodu, že mě CM pomalu nudí. Prison už taky není, co to bývalo ;). Našel jsem si server, kde semi líbí (Nebudu zveřejňovat). Ještě cca. před rokem jsem se tu cítil jako doma. Ovšem za několik měsíců přišly velké změny s CM. Nejdřív 1.9 potom 1.10 a potom 1.11. Ano, pravda není vždycky lehká ale je to tak: Končím.
Po 35 dnech se vrátím a kouknu se na výsledky
Můj nick na CM - MC: gamekeepers

Voojta

Nejsem ty, abych byl chudinka :emoji_slight_smile: jen chci, jaké by byly ohlasy :emoji_expressionless: to ti nedošlo? :3
LOL
Nám hlavně nedošlo, ty si napsal že končíš, a potom čas hlasování jestli máš skončit, hej ty si dobrej
Kdo nepochopil kappa

Peliik

឵ ឵឵ ឵឵
Nejsem ty, abych byl chudinka :emoji_slight_smile: jen chci, jaké by byly ohlasy :emoji_expressionless: to ti nedošlo? :3
ja som chudinka? lol, a čo také pre to robím? ty sa tu hráš na chudáčka, robíš si tu posmech a pod., ľuďom je to jedno, ak chceš odísť, tak odíď, nezáujem .

Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.