• Řešení problémů, diskuze a jiné problémy přesunuty na Discord
    Fórum již není tak aktivní jako dříve, a tak jsme přesunuli skoro veškerou aktivitu na náš Discord. Může se tedy stát, že zde nedostaneš odpověď a budeš zcela ignorován. Discord invite link: Odkaz
Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.

Daniel10KD

Velmi Aktivní Člen
Zdravím. Rozhodl jsem se vás napodobit a vypíšu vám tady svoje přátelé(Nebojte se , není to od nej po nej , atd.. je to tak jak to mám vypsané.. :emoji_smiley: )
------------------------------------------

@RayMond -Kamarád kdysi z Prisonu, teď už z bw :emoji_slight_smile: vždy je s tebou prdel
@macek2005 -vždycky, ale vždycky jsme kopali spolu.. nezapomenutelný :emoji_smiley:
@LoLkins_CZ -už asi nejsi aktivní co ? :emoji_slight_frown:
@Nedzdo -Tak ty si mě musíš pamatovat.. neustále jsem tě otravoval s tím, že je na bw cheater :emoji_smiley:
@F3ryCZ -Tebe jsem vždý jen somroval.. sorrý :emoji_smiley:
@_Dinik_ -jeden z nejlepších kamarádů
@HornyMinecrafter -spolu často hráváme BedWars. to mě dost baví :emoji_smiley: někdy musíme zahrát :s
@Zachranka8 -tebe mám ve fr už dlouho.. jediný co si pamatuju je prison :emoji_smiley:
@omgmen -Ty BWčka s tebou to je prostě OMG !!
@Katusska -Prisonová, a celoCraftmaniová Hvězda a jedna z nejlepších kamarádek:emoji_slight_smile: Díky že tě můžu mít ve Frendech :emoji_smiley:
-MrWakeCZ -těch pár bw s tebou.. to bylo vážně TOP :emoji_smiley: (nebudu tě označovat protože jsi zaneprázdněn :emoji_smiley:)
@TheKillerGirl_CZ - ty jsi #BWpvpKing ! :emoji_astonished:
@koza37 -Ty jsi můj nejlepší kamarád !! ty zážitky tady nejdou vypsat.. těch slov kterých jsme napsali jsme nenapsali s nikým jiným, těch kidů v Frakcích kolik jsme jich tehdy mohli zničit ? já si myslím že 200 určitě :emoji_smiley:DD .. pohádali jsme se snad jen .. ? Jen ?? 2x ?? :emoji_astonished: Díky kámo.. snad se nebudem hádat vůbec :emoji_smiley:
@Dykol -Proste dyk :3 super kámoš, vždy mi pomohl
@emogle -Kamarádka z priznu :emoji_slight_smile:
@dominichulme -ty nejsi podrazák ! to jsem se přesvědčil ! :emoji_astonished:
@xXMonsterXx_CZ společník, a hlavně CheatHunter na Priznu :)

------------------------------------------------------------------------

Všem vám děkuji za skvělé zážitky z Craftmanie ! snad si jich ještě alespoň 10x tolik prožijeme !

Dík ! :emoji_smiley:

Daniel10KD

Naposledny upraveno:

Domíík

Velmi známý člen
Zdravím. Rozhodl jsem se vás napodobit a vypíšu vám tady svoje přátelé(Nebojte se , není to od nej po nej , atd.. je to tak jak to mám vypsané.. :emoji_smiley: )
------------------------------------------

@RayMond -Kamarád kdysi z Prisonu, teď už z bw :emoji_slight_smile: vždy je s tebou prdel
@macek2005 -vždycky, ale vždycky jsme kopali spolu.. nezapomenutelný :emoji_smiley:
@LoLkins_CZ -už asi nejsi aktivní co ? :emoji_slight_frown:
@Nedzdo -Tak ty si mě musíš pamatovat.. neustále jsem tě otravoval s tím, že je na bw cheater :emoji_smiley:
@F3ryCZ -Tebe jsem vždý jen somroval.. sorrý :emoji_smiley:
@_Dinik_ -jeden z nejlepších kamarádů
@HornyMinecrafter -spolu často hráváme BedWars. to mě dost baví :emoji_smiley: někdy musíme zahrát :s
@Zachranka8 -tebe mám ve fr už dlouho.. jediný co si pamatuju je prison :emoji_smiley:
@omgmen -Ty BWčka s tebou to je prostě OMG !!
@Katusska -Prisonová, a celoCraftmaniová Hvězda a jedna z nejlepších kamarádek:emoji_slight_smile: Díky že tě můžu mít ve Frendech :emoji_smiley:
-MrWakeCZ -těch pár bw s tebou.. to bylo vážně TOP :emoji_smiley: (nebudu tě označovat protože jsi zaneprázdněn :emoji_smiley:)
@TheKillerGirl_CZ - ty jsi #BWpvpKing ! :emoji_astonished:
@koza37 -Ty jsi můj nejlepší kamarád !! ty zážitky tady nejdou vypsat.. těch slov kterých jsme napsali jsme nenapsali s nikým jiným, těch kidů v Frakcích kolik jsme jich tehdy mohli zničit ? já si myslím že 200 určitě :emoji_smiley:DD .. pohádali jsme se snad jen .. ? Jen ?? 2x ?? :emoji_astonished: Díky kámo.. snad se nebudem hádat vůbec :emoji_smiley:
@Dykol -Proste dyk :3 super kámoš, vždy mi pomohl
@emogle -Kamarádka z priznu :emoji_slight_smile:
@dominichulme -ty nejsi podrazák ! to jsem se přesvědčil ! :emoji_astonished:
@xXMonsterXx_CZ společník, a hlavně CheatHunter na Priznu :emoji_slight_smile:

------------------------------------------------------------------------

Všem vám děkuji za skvělé zážitky z Craftmanie ! snad si jich ještě alespoň 10x tolik prožijeme !

Dík ! :emoji_smiley:

Daniel10KD

Mk ja tam jsem! :D

Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.