• Řešení problémů, diskuze a jiné problémy přesunuty na Discord
    Fórum již není tak aktivní jako dříve, a tak jsme přesunuli skoro veškerou aktivitu na náš Discord. Může se tedy stát, že zde nedostaneš odpověď a budeš zcela ignorován. Discord invite link: Odkaz
Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.

BluePlayer333

Aktivní člen
Na serverech Survival, Skyblock a možná i Factions je spousta Xp farem nejčastěji na zombíky, skeletony, creepery... vlastně většinou na všechny kromě zvířat :D.
A dnes si ukážeme, jak postavit jednu z nejjednodušších způsobů těchto farem na těchto serverech na všechny nepřátelé, ze kterých většinou padají velmi užitečné věci :)

A) Vykopte díru, která je 5 bloků dlouhá, 8 bloků vysoká a 8 bloků dlouhá
2016-12-11_18.17.23.png

B) Do všech bloků vedle sebe dejte vodu, aby se mobové mohli sklouznout dolů. Od toho je těch 8 bloků na dálku.
2016-12-11_18.22.31.png

C) Na konci vodní klouzačky vykopte díru, která je alespoň 2 bloky dlohá a 10 až 21 bloků vykopaná do podzemí. Až skončíte, můžete si úplný spodek díry ozdobit podle sebe. Jo a, kolem úplného spodku díry vykopejte nějakou místnost, aby bylo odkud nepřátelé zabíjet.
2016-12-11_18.22.41.png

D) A už jsme u spawnerů! Vynechejte 1 nebo 2 bloky od klouzačky a položte spawnery jakéhokoliv moba ve tvaru kvádru nebo krychle. Na vrchol spawnerů pak dejte jakýkoliv slab, aby se na vrcholu spawnerů nespawnovaly zombíci nebo co to tam máte :D.
2016-12-11_18.24.24.png

Až budete mít hotovo, zkontrolujte, jestli máte Spawnování mobů nastaveno na true.
fecs.png

Omlouvám se, že slovo true není napsáno kostičkovaně. Omylem jsem vyfotil nastavení zrovna, když tam bylo napsáno flase a nechtělo se mi to fotit znova a tak jsem to takhle předělal.
Kompletní ceník přímo od majitele najdete zde.

Poděkovat bych chtěl hráči Nejponzit za pomoc přípravy tohoto návodu.

Jardoismus

Autobusák
Tenhle návod mi připadá zbytečný, MC je o kreativitě, to znamená, že je na hráčích, jak si danou farmu podle sebe postaví. Takový návod, dle mého názoru, potlačuje kreativitu a ty jen přesně definuješ, jak mají hráči stavět. Nech tedy lidi, ať si staví podle sebe a rozvíjejí (nejlépe pozitivně) svou osbonost.

Excelim

Aktivní člen
Mně se to líbí :) Není to přesně definováno, on to nezakazuje to udělat např. na jiných stranách. Líbí se mi, že tam udělal ten proud těsně před pádem a myslím si, že kdybys stavěl xp farmu tak to dopadne podobně. Lajk

Peliik

឵ ឵឵ ឵឵
nechápem, on sa snažil pomôcť hráčom čo si nevedia postaviť základnú trapku, a ako to dopadlo? všetci ho tu hodnotíte negatívne, urobil dobrú vec, myslím, že takýto návod na fórku ani nieje, vždy sa nájde hráč čo nevie postaviť trapku..

Jardoismus

Autobusák
Tenhle návod mi připadá zbytečný, MC je o kreativitě, to znamená, že je na hráčích, jak si danou farmu podle sebe postaví. Takový návod, dle mého názoru, potlačuje kreativitu a ty jen přesně definuješ, jak mají hráči stavět. Nech tedy lidi, ať si staví podle sebe a rozvíjejí (nejlépe pozitivně) svou osbonost.
Tak se tedy omlouvám za svůj názor, který jste dokázali změnit. Každopádně, když jsem měl ještě na survivalu 1.7 XP farmu, tak jsem to dělal jednoduší.

1KND1

Velmi známý člen
nechápem, on sa snažil pomôcť hráčom čo si nevedia postaviť základnú trapku, a ako to dopadlo? všetci ho tu hodnotíte negatívne, urobil dobrú vec, myslím, že takýto návod na fórku ani nieje, vždy sa nájde hráč čo nevie postaviť trapku..
ale od otoh je YT aby se podival... kolikrat kliknes? 5x 6x?

Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.