_MrBlade
Miluj pandy!
Zdravím všechny hráče, hráčky, vedení serveru a nevím koho ještě.
Tímto dnem je to přesně rok co hraju tady na CM!
V tomhle příspěvku napíšu pár věcí k pár lidem, něco o mně a tak.
(Upozornění: Tenhle příspěvek je informativní a pro některé se může zdát i nudný, takže pokud vás to nezajímá, nečtěte si to! Jinak předem upozorňuju za chyby, které se mohou v textu objevit!)
Začnu asi od mých kámošů co mám ve fr.
Tímto dnem je to přesně rok co hraju tady na CM!
V tomhle příspěvku napíšu pár věcí k pár lidem, něco o mně a tak.
(Upozornění: Tenhle příspěvek je informativní a pro některé se může zdát i nudný, takže pokud vás to nezajímá, nečtěte si to! Jinak předem upozorňuju za chyby, které se mohou v textu objevit!)
Začnu asi od mých kámošů co mám ve fr.
@MARIMR008 - Mari ty jsi bezva týpek, dokážeš říct všechno narovinu a neobkecáváš to. Toho si vážím.
@TheStitch - Můj kámoš z RL.. Co k tobě napsat? Všechno o mně víš a i já o tobě.
@_K1K4_SK - Ta nejlepší pandí kámoška co kdy mohla být! My dva jsme byli vždy nejlepší pandí tým ever! Škoda jen, že jsi přestala tady na CM a i celkomě MC hrát. Ještě se musíš vrátit!
@Gamingwolfcam - Taky se známe z RL. Jsi dobrý kámoš a doufejme, že Ježíšek ti nadělí origo pod ten stromeček!
@Mathelok1 - Ještě když jsem měl warez jsme spolu hrávali furt.. Pak jsi nějak přestal chodit na server a už tu nechodíš. Kámo ukaž se tu zase někdy!
@DianaSVK - Poznali jsme se kdysi na drawit. Taky už tu moc nechodíš, ale jsi fajn.
@SmallWhale36 - Spolu se známe díky Kice. Nikdy nezapomenu na ty naše společné hry murdra.
@chybička :P - Ani už si nevzpomínám jak jsme se seznámili.. D Ale stále tě mám ve fr! Jinak jsi taky fajn.
@omgmen - Kámo jsi fajn, ale brzdi s tím spamováním. .-. Jinak víc bulvárůůůůů.
@iTz_T1b0Rk0 - Poznali jsme se na sw a tak si říkám... Někdy si něco musíme spolu zase zahrát!
@peterous - Kdysi jsme se pohádali, ale pak jsi přišel s návrhem začím znova... Jsem rád, že jsem neodmítl, protože se z tebe stal fakt jiný člověk.
@MrZaky - Byl jsi mega-kruto-přísně dobrý admin... Musíš se tam zase někdy vrátit!
@VeleMarw - Nikdy nezapomenu na to, jak sis myslel že mám cheaty. Pak jsme spolu ale začali nějak hrát a stali se z nás kámoši.
@MrForces - Ty kus vždyť před velkýma prázdninama jsi nebyla ani v tabulce!!! Ale jinak jsi fakt mega dobrý kámoš.
@Coorule16 - Nechápu proč tam máš tu 16-ku. ._. Jsi taky fajn.
@FatihAga - Hele už ani nepamatuju jak jsme se seznámili. Ale jsem za to moc rád, jsi dobrý kámoš.
@munlock - Taky si už nepamatuju jak jsme se seznámili. D (Mám paměť #NaBlejda , tak takhle no)
@Deejw_ - Jsi taky strašně dobrý kámoš. Díky za mega pomáhání na survu s naší reskou.
@MrProchyCZ - No jako prostě sw je tvoje no... Jsi mega frajer na to. (Někdy mě to naučíš pls c: )
@PupikCZ - Pepiku nikdy nezapomenu na tu naší farmu s lukama na bw! DD
@hornet127 - Jsi dobrý kámoš... Jinak ty tvoje stavby jsou mega!
@FireFighter11 - Bw je prostě tvoje... Nechápu jak to děláš.
@ItzPandaCZ - Taky kámoška, další kterého jsem na serveru pár dní už neviděl.
@DarkSoul_TR - Kámoš, nezapomenu na to naše bw kdy jsme se seznámili.
@Petr_cz9 - Taky ti docela jde bw, jsi fajn.
@__KitKath__ - Taky kámoška, nezapomenu na ty hry na sw.
@patule1215 - Musíš se taky vrátit do AT! Byl jsi super helper.
@_Shanny_ - Strašně moc afkuješ OMG. .-. (Na Wejka nemáš :q) Ale jinak jsi docela dobrá adminka.
@iPenguin - Dobrý stavitel... Co dodat....
@drkousek - Na bw jsi dobrý s lukem a taky na survu občas pokecáme.
@Claaaudia - Taky si nepamatuju kdy jsme se poznali, ale nejspíš na bw. Jsi fajn. @TheStitch - Můj kámoš z RL.. Co k tobě napsat? Všechno o mně víš a i já o tobě.
@_K1K4_SK - Ta nejlepší pandí kámoška co kdy mohla být! My dva jsme byli vždy nejlepší pandí tým ever! Škoda jen, že jsi přestala tady na CM a i celkomě MC hrát. Ještě se musíš vrátit!
@Gamingwolfcam - Taky se známe z RL. Jsi dobrý kámoš a doufejme, že Ježíšek ti nadělí origo pod ten stromeček!
@Mathelok1 - Ještě když jsem měl warez jsme spolu hrávali furt.. Pak jsi nějak přestal chodit na server a už tu nechodíš. Kámo ukaž se tu zase někdy!
@DianaSVK - Poznali jsme se kdysi na drawit. Taky už tu moc nechodíš, ale jsi fajn.
@SmallWhale36 - Spolu se známe díky Kice. Nikdy nezapomenu na ty naše společné hry murdra.
@chybička :P - Ani už si nevzpomínám jak jsme se seznámili.. D Ale stále tě mám ve fr! Jinak jsi taky fajn.
@omgmen - Kámo jsi fajn, ale brzdi s tím spamováním. .-. Jinak víc bulvárůůůůů.
@iTz_T1b0Rk0 - Poznali jsme se na sw a tak si říkám... Někdy si něco musíme spolu zase zahrát!
@peterous - Kdysi jsme se pohádali, ale pak jsi přišel s návrhem začím znova... Jsem rád, že jsem neodmítl, protože se z tebe stal fakt jiný člověk.
@MrZaky - Byl jsi mega-kruto-přísně dobrý admin... Musíš se tam zase někdy vrátit!
@VeleMarw - Nikdy nezapomenu na to, jak sis myslel že mám cheaty. Pak jsme spolu ale začali nějak hrát a stali se z nás kámoši.
@MrForces - Ty kus vždyť před velkýma prázdninama jsi nebyla ani v tabulce!!! Ale jinak jsi fakt mega dobrý kámoš.
@Coorule16 - Nechápu proč tam máš tu 16-ku. ._. Jsi taky fajn.
@FatihAga - Hele už ani nepamatuju jak jsme se seznámili. Ale jsem za to moc rád, jsi dobrý kámoš.
@munlock - Taky si už nepamatuju jak jsme se seznámili. D (Mám paměť #NaBlejda , tak takhle no)
@Deejw_ - Jsi taky strašně dobrý kámoš. Díky za mega pomáhání na survu s naší reskou.
@MrProchyCZ - No jako prostě sw je tvoje no... Jsi mega frajer na to. (Někdy mě to naučíš pls c: )
@PupikCZ - Pepiku nikdy nezapomenu na tu naší farmu s lukama na bw! DD
@hornet127 - Jsi dobrý kámoš... Jinak ty tvoje stavby jsou mega!
@FireFighter11 - Bw je prostě tvoje... Nechápu jak to děláš.
@ItzPandaCZ - Taky kámoška, další kterého jsem na serveru pár dní už neviděl.
@DarkSoul_TR - Kámoš, nezapomenu na to naše bw kdy jsme se seznámili.
@Petr_cz9 - Taky ti docela jde bw, jsi fajn.
@__KitKath__ - Taky kámoška, nezapomenu na ty hry na sw.
@patule1215 - Musíš se taky vrátit do AT! Byl jsi super helper.
@_Shanny_ - Strašně moc afkuješ OMG. .-. (Na Wejka nemáš :q) Ale jinak jsi docela dobrá adminka.
@iPenguin - Dobrý stavitel... Co dodat....
@drkousek - Na bw jsi dobrý s lukem a taky na survu občas pokecáme.
@IKyabe - Kdyby jsi nepřestal hrát, tak se z tebe mohl stát mega dobrý hráč bw... Ale jsem rád, že ses vrátil.
@Dykol - Jsi strašně dobrý helper... Snažíš se pomáhat jak jen to jde, jen tak dál!
@iTz_NesTe - Strašně dobře se dá s tebou pokecat.
@Leonss_CZ - OMG bojím se tě označit aby tu zas nebyl spam. .-. Jinak jsi se mega zlepšil v bw. :dd
@deadshotcz - Nějak si taky nevzpomínám jak jsme se potkali, ale dobře se s tebou hraje.
@ItsPinguu - Tebe bych nikdy netipl, že budu mít jednou ve fr. Jsi strašně dobrá kámoška a dá se s tebou normálně bavit.
@Kubaw - Jsi můj nejlepší kámoš z RL. Jsem rád, že ses opět vrátil k mc. (Jinak díky za to DVIP na survu pod stromeček! )
@ItsKejkk - Taky jsi dobrá kámoška, dobře se s tebou hraje.
@deadshotcz - Nějak si taky nevzpomínám jak jsme se potkali, ale dobře se s tebou hraje.
@ItsPinguu - Tebe bych nikdy netipl, že budu mít jednou ve fr. Jsi strašně dobrá kámoška a dá se s tebou normálně bavit.
@Kubaw - Jsi můj nejlepší kámoš z RL. Jsem rád, že ses opět vrátil k mc. (Jinak díky za to DVIP na survu pod stromeček! )
@ItsKejkk - Taky jsi dobrá kámoška, dobře se s tebou hraje.
Ok, tak to by měli být všichni z mého fr.
(pokud jsem na někoho zapomněl, tak se omlouvám)
(pokud jsem na někoho zapomněl, tak se omlouvám)
A teď ještě k pár lidem, ke kterým se musím vyjádřit
@Krosta8 - Jsi suprovej admin co se snaží všem pomáhat, jen tak dál!
@BobmanCZ - Taky to samé co u Krosty... Hlavně nepřestávejte!
@Fikiplay - Snažíš se pomáhat jak na serveru, tak i na webu.
@Kubrastig - Býval jsi strašně dobrý helper, ale jsi i úžasný moderátor!
@Meiys - S tebou jsem kdysi normálně vycházel... Pak se se mnou něco stalo a začal jsem si vymýšlet... omlouvám se.
@Chemicky - My dva se spolu sice neznáme, ale vím, že jsi výborný hráč sb a věřím, že budeš pro AT jedno velké +.
@MrWakeCZ - Tobě patří velké poděkování, že jsi vybudoval to, co je. Bez tebe by nikdy nebyli tihle hráči těmihle hráči a já nikdy nepsal tenhle příspěvek. DÍKY!
To by byli všichni lidi ke kterým jsem se musel vyjádřit a teď něco o mně!
Jmenuji se Jarek. Jsem ze Zlínského kraje a chodím do 8. třídy. Strašně rád hraju MC a Assassin's Creed. Na CM mě hodně baví bw, survival, sw, anni,...
K MC jsem se dostal kdysi díky mému kámošovi KubaWovi. Ten mi psal, ať si stáhnu MC a jdu zkusit bw. Já jsem si říkal, že je to kravina a že mě to nikdy nebude bavit. Nikdy jsem se takhle nespletl. Na CM jsem potkal spoustu dobrých lidí a jen pár těch špatných.
Jinak hraju na klavír a kdysi jsem jezdil různě po soutěžích. Nyní se věnuju střelbě ze vzduchovky. Rád poslouchám všechny písničky "co mají šťávu". Mezi moje nejoblébenější seriály patří Simpsonovi a The Walking Dead.
Tak tohle by bylo pár věci od Blejda a o Blejdovi. Doufám, že jste neumřeli nudou, ale já vas na začátku tohohle příspěvku varoval.
Všem vám přeju veselé Vánoce a šťastný nový rok 2017!
Jinak bych chtěl ještě jednou všem poděkovat za rok plný radosti, štěstí
a dalších věcí.
DÍKY!