Ten kto bol minule vyhodený...nemá šancu na ďalšom nábore. :emoji_slight_smile: #Logic
Postupem času, co jsi byl nucen odejít z AT, se začínáš chovat čím dál tím více jako "řadový flamer". Nevšímáš si toho? Hm, ostatní, bohužel, ano. V době, kdy jsem nastupoval do AT, tak jsem si říkal, jak jsi super a nedivím se, že jsi v AT, ale tak dva týdny před tvým vyhazovem nastal asi nějaký zkrat, nebo sis chytil špatné party (co já vím) a šlo to s tebou do kytek.
Upřímně, přijde mi, že si myslíš, že jsi střed vesmíru a tím, že nejsi v AT, tak to prostě jde všechno do háje a všichni jsou na nic, nikdo nic nedělá, blablabla...
Pokud vím, tak předtím, než Wejk uveřejnil svůj přispěvek o vyhazovech, jsi mi sám říkal "Je mi to jedno, stejně hraju tam a tam, jsem tam bůh, protože jsem si tam koupil VIP" "Dělám tamhle tři pozice na jednou".
Další věc, která mě donutila tohle napsat je to, že prostě sem pošleš svojí přihlášku (OK), ale to, jak jsi napsal potom v příspěvku, mě už donutilo tohle napsat. Jakou logiku v tom nechápeš? Ironie, sarkasmus, říkej si tomu jak chceš. V mých očích jsi v tuto chvíli odpadlík, který dělá jen problémy a nic jiného. Ono je to stejně jedno, ale jen aby jsi věděl. Píšeš slohovky, napiš jednu o svém chování "v AT" a "po vyhazovu z AT". Schválně, jestli při psaní pocítíš ten rozdíl v chování i ty sám.
Zpět k tomu tvému "#Logic", když to přirovnáme třeba k vyhazovu z oddelění v práci, za nějaké problémy s "kázní" nebo "nedodržováním etického kodexu", myslíš si, že když pak začne ten někdo škemrat, že ho vezmou zpět? Ne. Jednou se tak choval, udělá to znovu.
Tím, jak se chováš poslední dobou, ti už ani škemrání nepomůže.
"Jdi si prudit někam jinam" nebo se chovej normálně, jako když jsi byl v AT.
Děkuji, to je vše. Dodávám to co Misery.
Nekdo dalsi kdo ma problem s naborem?