• Řešení problémů, diskuze a jiné problémy přesunuty na Discord
    Fórum již není tak aktivní jako dříve, a tak jsme přesunuli skoro veškerou aktivitu na náš Discord. Může se tedy stát, že zde nedostaneš odpověď a budeš zcela ignorován. Discord invite link: Odkaz
Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.

HexO_O

Aktivní člen
Dneska večer jsem začala hrát hardcore a mapa je úplně mega.
Za půl hodiny full iron a 6 diamantů. Seed je -701145350759310753 a verze 1.8.8
Na souřadnicích -341 11 148 se dají najít 3 diamanty a nějaké železo na pickaxe a navíc to není daleko od spawnu!
Na souřadnicích -321 11 124 jsou taky tři diamanty a obě tyhle místa jsou propojený jeskyněma.

Doufám že se vám bude seed líbit, podlě mě dobrej na hardcore :D

EDIT:
Fotka s bobkem :DD

Naposledny upraveno:

HexO_O

Aktivní člen
Když se dokopeš z -341 11 148 na -356 11 144 tam je diamantů děvet :D
A když na -469 11 144 tam je jich pět :D
A na -523 11 144 jsou dvě rokle... :D

Naposledny upraveno:

HexO_O

Aktivní člen
Trvalo mi dvě hodiny dostat se od prvního dřeva k zabití ender draka. Takhle rychle jsem to ještě nedokázala ani na normálním světe, na hardcoru je to masakr :O

Trvalo mi dvě hodiny dostat se od prvního dřeva k zabití ender draka. Takhle rychle jsem to ještě nedokázala ani na normálním světe, na hardcoru je to masakr :eek:
ZAbití ender draka? jako si byla v endu? loool xD :d

HexO_O

Aktivní člen
Eye of Ender? Je to pár stovek bloků od spawnu a endermanů jsem potkávala dost. Měla jsem jenom 14 Eye of Ender, naštěstí jich bylo doplněných (Nechci kecat) asi 7 takže mi to nějak vyšlo.. V netheru jsem byla taky..

Eye of Ender? Je to pár stovek bloků od spawnu a endermanů jsem potkávala dost. Měla jsem jenom 14 Eye of Ender, naštěstí jich bylo doplněných (Nechci kecat) asi 7 takže mi to nějak vyšlo.. V netheru jsem byla taky..
OMG měla si zdrhnout do netheru a zničit porál :D

Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.