• Řešení problémů, diskuze a jiné problémy přesunuty na Discord
    Fórum již není tak aktivní jako dříve, a tak jsme přesunuli skoro veškerou aktivitu na náš Discord. Může se tedy stát, že zde nedostaneš odpověď a budeš zcela ignorován. Discord invite link: Odkaz
Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.

trollmann_CZ_

Aktivní člen
jako Trollmann_CZ_ jsem hrál na factions a na ostatních serverech na craftmanii.byl jsem až do štědrého dne warez. pak mi jsem dostal jako dárek originálku. dal jsem si tam to stejné jmého, jako jsem měl na factions (Trollmann_CZ_) jdu si to zahrát A najednou nemám věci. uplně od začátku. prosím o pomoc. (na celém serveru nemám věci, Vannila atd.atd.)

Peliik

឵ ឵឵ ឵឵
jako Trollmann_CZ_ jsem hrál na factions a na ostatních serverech na craftmanii.byl jsem až do štědrého dne warez. pak mi jsem dostal jako dárek originálku. dal jsem si tam to stejné jmého, jako jsem měl na factions (Trollmann_CZ_) jdu si to zahrát A najednou nemám věci. uplně od začátku. prosím o pomoc. (na celém serveru nemám věci, Vannila atd.atd.)
nemal si nick napr. iba s malým písmom?:D

Keyio

00:00 AM
Nejspíš si to nepochopil. Ty máš originálku na jméno Trollmann_CZ_ a hráči tvrdí, že tě viděli na serveru pod nickem trollman_CZ_ . Tyto dva nicky jsou rozdílné a tak by jsi měl mít na trollmann_CZ_ veci a můžeš si je přendat na Trollmann_CZ_.

Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.