• Řešení problémů, diskuze a jiné problémy přesunuty na Discord
    Fórum již není tak aktivní jako dříve, a tak jsme přesunuli skoro veškerou aktivitu na náš Discord. Může se tedy stát, že zde nedostaneš odpověď a budeš zcela ignorován. Discord invite link: Odkaz

Jaký styl hudby máte nejradši?

• Total voters
    37
Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.

Horzičkaaa :3

Velmi známý člen
Abych tě opět naštval. Nastav si tam ještě -2 století k tomu.

Tradiční hudba je dávno mimo. Já v ní nic smysluplného neslyším.
ja nič zmysluplné nepočujem v dubstepe, rape či ostatných zlátaninách modernej doby. (no hate for dubstep, proste mi nesedí) keltská bojová hudba dokáže človeka tak jemne vyhecovať a to sa mi páči, zatiaľ čo rap a podobne ma nanajvýš vyhecujú k tomu aby som to vypla.

Keyio

00:00 AM
ja nič zmysluplné nepočujem v dubstepe, rape či ostatných zlátaninách modernej doby. (no hate for dubstep, proste mi nesedí) keltská bojová hudba dokáže človeka tak jemne vyhecovať a to sa mi páči, zatiaľ čo rap a podobne ma nanajvýš vyhecujú k tomu aby som to vypla.
Poslouchala jsi někdy chill alebo liquid DnB?
Souhlasí, že někdy to stojí za nic (taky většinu rapu nemusím, ale najde se dobrý song). Každopádně znám kupu písniček, které úplně sedí k jejich názvu a člověk si pod nimi dokáže představit celou řadu příběhů.

To jsi nikdy neslyšela něco jako Epic Music playlisty? Fakt masakr. :emoji_ok_hand: (Ano, to taky dokáže vyhecovat). Trap se taky dá poslouchat, pokud je to od někoho pořádného. A nejlepší jsou stejnak random lidi, kteří hrajou Rock. :emoji_smiley:

(ノ◕ヮ◕)ノ*:・゚✧ ✧゚・: *ヽ(◕ヮ◕ヽ)

EDIT: A pokud ani to ne, tak Lindsey Stirling je dost dobrá, ale to se nedá počítat jako housle, to je jinej level. :emoji_stuck_out_tongue_winking_eye:

Naposledny upraveno:

Horzičkaaa :3

Velmi známý člen
Poslouchala jsi někdy chill alebo liquid DnB?
Souhlasí, že někdy to stojí za nic (taky většinu rapu nemusím, ale najde se dobrý song). Každopádně znám kupu písniček, které úplně sedí k jejich názvu a člověk si pod nimi dokáže představit celou řadu příběhů.

To jsi nikdy neslyšela něco jako Epic Music playlisty? Fakt masakr. :emoji_ok_hand: (Ano, to taky dokáže vyhecovat). Trap se taky dá poslouchat, pokud je to od někoho pořádného. A nejlepší jsou stejnak random lidi, kteří hrajou Rock. :emoji_smiley:
Epic Music? Dobrá muzička, dobrá :3 Mňa to k trapu, dubstepu, housu a čomukoľvek podobnému moc neťahá nom .-. Rap nemám rada, ako niekedy je zaujímavá pesnička o tom potom, ale proste rýchle hovorenie slov s tuc tuc v pozadí mi nesedí. DnB úprimne povedané nepočúvam nom :emoji_smiley: Chill hudba ma nebaví, nudím sa pri nej :emoji_smiley:DDDDDD Keltskú hudbu počúvam preto že je rýchla, výrazná, jednoduchá a páči sa mi. Skús si vypočuť niečo typu Clash of Swords alebo Scions of Teutates c: Husľovú hudbu počúvam preto lebo hrám na husle a ono človeku treba počuť aj niečo iné než jeho vrzúkanie c: (a tiež ma neťahajú vokály, nom niekedy to ide ale väčšinou je tá pesnička krajšia bez)

Edit ked som si všimla edit tvojho príspevku: Lindsey je proste boss :emoji_smiley:

Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.