• Řešení problémů, diskuze a jiné problémy přesunuty na Discord
    Fórum již není tak aktivní jako dříve, a tak jsme přesunuli skoro veškerou aktivitu na náš Discord. Může se tedy stát, že zde nedostaneš odpověď a budeš zcela ignorován. Discord invite link: Odkaz
Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.

StejskyCZlp

Nový člen
Ježiši, to NE! Prosím o upřesnění termínu. nechci jet s money od znova, mám jich hodně :emoji_disappointed: Dají se nějak zálohovat? jako členové A-Teamu máte povinost informovat o tom hráče, a to kompletně. třeba na tomto Webu.

MARIMR008

ExAdmin
Dúfam,že reset money nebude...Svoje money som si dlho a poctivo zarábal.Bola by blbosť a bezočivosť to len tak resetovať.

lopo1

baf:D
Myslím že je to blbost jak k tomu příde člověk co tam hraje např. 2-3roky?
Prosím AT aby si to rozmyslela

The_Dave

Nedzdův Otrok
Myslím že je to blbost jak k tomu příde člověk co tam hraje např. 2-3roky?
Prosím AT aby si to rozmyslela
asi si neviděl ten zmatek který se poslední dobu odehrával na SB někdo si tam givoval money a pak je posílal všem okolo proto bude tento reset

Také přispěji svou troškou do mlýna ...
Každopádně jsem přesvědčen, že zásah do ekonomiky v podobě smazání pouze peněz nic nevyřeší, obzvášť pokud je avizován tímto způsobem. Ten kdo peněz nabyl nepoctivě, tak již stihl "špinavé" peníze proměnit na hodnotu ve zboží nebo materiálu, který opět prodá. My, kteří jsme střádali dolárek po dolárku a stále nechceme uvěřit, že wipe peněz proběhne, na tom nakonec budeme byti. Když restart ekonomiky, tak pořádně, žádné nesmyslně polovičaté řešení.
Obecně ale protu restartu ekonomiky nic nemám, naopak. Jen ho prosím dotáhněte do konce. Znamená to ale daleko víc - uvítal bych např větší motivaci hráčů skutečně ekonomicky činnými být - zabíjet a drop prodávat, pěstovat a úrodu prodávat, vyrábět a produkci prodávat ... to tady ve větsí míře chybí. Způsobů je jistě dost, např. nastavit ceny výkupu admin shopem tak, aby se vyplatilo zakládat profit shopy ... jistě nemusím poučovat, vidíme to i na jiných serverech, kde to funguje.
Takže shrnuto - restart ekonomiky . proč ne? Ano!
- pouhé smazání peněz - ne, je to nesmysl.

Vašek (pan_venda_CZ)

lopo1

baf:D
Také přispěji svou troškou do mlýna ...
Každopádně jsem přesvědčen, že zásah do ekonomiky v podobě smazání pouze peněz nic nevyřeší, obzvášť pokud je avizován tímto způsobem. Ten kdo peněz nabyl nepoctivě, tak již stihl "špinavé" peníze proměnit na hodnotu ve zboží nebo materiálu, který opět prodá. My, kteří jsme střádali dolárek po dolárku a stále nechceme uvěřit, že wipe peněz proběhne, na tom nakonec budeme byti. Když restart ekonomiky, tak pořádně, žádné nesmyslně polovičaté řešení.
Obecně ale protu restartu ekonomiky nic nemám, naopak. Jen ho prosím dotáhněte do konce. Znamená to ale daleko víc - uvítal bych např větší motivaci hráčů skutečně ekonomicky činnými být - zabíjet a drop prodávat, pěstovat a úrodu prodávat, vyrábět a produkci prodávat ... to tady ve větsí míře chybí. Způsobů je jistě dost, např. nastavit ceny výkupu admin shopem tak, aby se vyplatilo zakládat profit shopy ... jistě nemusím poučovat, vidíme to i na jiných serverech, kde to funguje.
Takže shrnuto - restart ekonomiky . proč ne? Ano!
- pouhé smazání peněz - ne, je to nesmysl.
Souhlas a pokud existuje nějaký způsob jak ty peníze získat, tak s stejně najdou cestu znova....

Keyio

00:00 AM
Návrh už jsem tady jednou na nový server SB dával a furt si myslím, že by to bylo kvalitnější. Bohužel, pokud by na to existovalo VIP, pak jen na doplňky, které by nezasahovali do hry a dalo by se bez nich hrát stejně,jako s nimi, na čemž by se daný skyblock pravděpodobně neudržel.

Jak se říká, bez peněz je všechno lehčí. A výměna itemů mezi hráči je dle mého nejlepší způsob obchodu a ne žádná peníze.

Jediný normální komentář k tomuto příspěvku tu vidím od pana_vendy, ke kterému nemůžu napsat nic víc než souhlasím.
Odstranění jedné buňky nevyléčí druhou, pokud byla nakažena i ta, což v tomto případě byla.

A jelikož jsem příšerný moderátor, tak jsem se podíval zpět do minulosti a opět to tu nadhodím. :emoji_imp:

https://craftmania.cz/tema/skyblock-2.11195/#post-91368

Naposledny upraveno:

Radiko

ExHelperis
Wake písal, že už sa dajú prenášať servery bez wipe na vyšie verzie mc ;) ale reset ekonomiky by som uvítal

Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.