• Řešení problémů, diskuze a jiné problémy přesunuty na Discord
    Fórum již není tak aktivní jako dříve, a tak jsme přesunuli skoro veškerou aktivitu na náš Discord. Může se tedy stát, že zde nedostaneš odpověď a budeš zcela ignorován. Discord invite link: Odkaz
Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.

Radiko

ExHelperis
Výsledku sú konečne tu. Na začiatok chcem povedať, že prepáčim sa omeškanie výsledkov v realu sa mi priplietla jedna vec ktorú som nečakal... Moje slová sú takéto, som prekvapený z takej nízkej účasti iba 11 ľudí (10 sútažiacich, jeden nemal ostrov :emoji_smiley:). Veď to bol tak jednoduchý event pekný stromček postavíte aj do 40 min. Preto by som bol rád prečo ste sa nezúčastnili :emoji_astonished: Či bude nabudúce to neviem :emoji_smirk: Je to na vás či chcete všetko robíme pre vás nie pre seba :emoji_slight_smile: Tak už zdržovať nebudem a podme na konečné vyhlásenie!

Porota sa rozhodla takto...
  1. @iSpyre Najkrajší stromček vôbec! :emoji_slight_smile: veď posúdte sami..
    2016-12-24_08.18.27.png
  2. @miijo 2 Nakrajší stromček aj s vianočným duchom :emoji_astonished:
    2016-12-24_08.18.07.png
  3. @Strider je vidieť, že si si dal záležat na eventu :emoji_slight_smile:
    2016-12-24_08.20.21.png
  4. @datguyleo I keď mohol být väčší je pekný :emoji_wink:
    2016-12-24_08.21.30.png
  5. @Scrubiik taký divný vianočný stromček ale predstav si vyhrál :emoji_smiley: cg :emoji_slight_smile:
    2016-12-24_08.37.09.png

Gratulujem vítazom aj to ako ste sa pohrali so svojou fantáziou :emoji_wink:
Prosím vítazov aby mi napísali do súkromných správ aby sme sa dohodli na odmene :emoji_slight_smile:

Tiež ďakujem @koza37 a @Brancesko za pomoc pri eventu :emoji_slight_smile:
Štastné a Veselé Vianoce :emoji_slight_smile:

_SaNtoXik_

Aktivní člen
GRATULUJEM vihrercom :) :emoji_relaxed::emoji_relaxed::emoji_relaxed::emoji_relaxed::emoji_stuck_out_tongue_closed_eyes::emoji_stuck_out_tongue_winking_eye::emoji_stuck_out_tongue_winking_eye:

Radiko

ExHelperis
GRATULUJEM vihrercom :emoji_slight_smile: :emoji_relaxed::emoji_relaxed::emoji_relaxed::emoji_relaxed::emoji_stuck_out_tongue_closed_eyes::emoji_stuck_out_tongue_winking_eye::emoji_stuck_out_tongue_winking_eye:
Len dotatok prosím ta nabudúce maj ostrov :D

Hexii

Heksy
Wow, to jsem nečekal ! Moje stavitelské umění je na lvlu 2.. takže :emoji_smiley:D Ne, opravdu moc děkuji za krásný předvánoční dárek :emoji_slight_smile: Jen mě mrzí, protože už VIP na sb mám, že nemohu dostat MVIP :emoji_smiley:D

Voojta

Wow, to jsem nečekal ! Moje stavitelské umění je na lvlu 2.. takže :emoji_smiley:D Ne, opravdu moc děkuji za krásný předvánoční dárek :emoji_slight_smile: Jen mě mrzí, protože už VIP na sv mám, že nemohu dostat MVIP :emoji_smiley:D
Slyšel jsem že ho prý můžeš někomu darovat..

Ach jaj :emoji_slight_frown: Ale prajem výťazom :emoji_slight_smile: Sláva výťazom česť porazeným :emoji_smiley: :emoji_wink: inak iSpyre nechcel by si mi dať to DVIP ? :) Ale je to len na tebe :)

Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.