• Řešení problémů, diskuze a jiné problémy přesunuty na Discord
    Fórum již není tak aktivní jako dříve, a tak jsme přesunuli skoro veškerou aktivitu na náš Discord. Může se tedy stát, že zde nedostaneš odpověď a budeš zcela ignorován. Discord invite link: Odkaz
Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.

haades

Člen
Může mi někdo normální vysvětlit, kdo co udělal s Vanillou? proč jsou pluginy pro survival jako residence, container a podobný kraviny na server, kde nic takovýho být nemá? hraju na CM už dlouho a je celkem smutný, že Vanilla se změnila na 2.survival...

haades

Člen
na to jsem se neptal, proč děláte v z Vanilly survival? kdyby někdo chtěl hrát survival, tak nehraju na vanille ne...takhle to odsrali akorát hráči Vanilly, což je celkem nefér

Olli_CZE

| •~• Premium member •~• |
na to jsem se neptal, proč děláte v z Vanilly survival? kdyby někdo chtěl hrát survival, tak nehraju na vanille ne...takhle to odsrali akorát hráči Vanilly, což je celkem nefér
1. Mě se neptej
2. Nebuď sprostej
3. Si jdi hrát jinam když se ti tu nelíbí.

DeawonGaming

okkkkkkkk
Může mi někdo normální vysvětlit, kdo co udělal s Vanillou? proč jsou pluginy pro survival jako residence, container a podobný kraviny na server, kde nic takovýho být nemá? hraju na CM už dlouho a je celkem smutný, že Vanilla se změnila na 2.survival...
Přesně..

haades

Člen
kdo chce hrát survival, ať hraje na survivalu...kdo chce hrát Vanillu, ať ji hraje..nechápu teda, proč jsou teď na serveru 2 survivaly a žádná Vanilla :emoji_pensive:

Chemicky

Inkvizitor
Jediné co bylo přidáno, byly pluginy na ochranu majetku hráčů.
Vanilla byla poměrně nehratelná s velkým množstvím cheaterů a to především s xray.

Vše ostatní zůstalo "čisté". Pokud ti vadí, že už nemůžes ničit majetek ostatních, tak to už nemůžeme sloužit.

DeawonGaming

okkkkkkkk
Jediné co bylo přidáno, byly pluginy na ochranu majetku hráčů.
Vanilla byla poměrně nehratelná s velkým množstvím cheaterů a to především s xray.

Vše ostatní zůstalo "čisté". Pokud ti vadí, že už nemůžes ničit majetek ostatních, tak to už nemůžeme sloužit.
Ale právě i to k vanille patřilo, tím nemyslím ty cheateri...

Veverciak

Velmi známý člen
S tými cheatermi sa to nezmenilo :emoji_wink:.Cheateri tu budú s reskou aj bez resky(Netvrdím že by ich mohlo byť menej keby na vanillu chodí AT).Ale teraz k veci.Je hlúpe že o zásadnej zmene (residenci) rozhoduje AT,ktoré tam nikdy nechodí.Preto som založil hlasovanie na jednej stránke aby hráči mohli rozhodnúť :emoji_wink:.
Prosím hlasujte!
http://www.strawpoll.me/12001323

Ešte na záver by som chcel napísať že Hráči tvoria server (sám si to písal @Chemicky možno :D), čiže oni by mali rozhodnúť či tam bude residencia.Keď tak pozerám vela hráčov s tým nesúhlasí.
hraju na CM už dlouho a je celkem smutný, že Vanilla se změnila na 2.survival...
Tiež hrám na CM dlho.S tým súhlasím že sa Vanilla zmenil na 2.survival.
-Veverciak

haades

Člen
no právě reska by tam podle mě být neměla..komu vadí to, že mu někdo může ničit majetek, ať hraje na survivalu a ne na Vanille. my vždycky stavěli tak daleko, že to většinou nikdo nenašel

MrWakeCZ

Majitel
Majitel
Dnes přidám v noci na Vanillu hlasování do chatu, tak pak hlasujte jestli chcete/nechcete. Podle výsledků se rozhodne. :)

Meiys

Aktivní člen
Když jsem slyšela o téhle změně, měla jsem stejný názor jako ty háde. Jenomže, když se nad tím pořádně zamyslíš, nemusí to být tak špatný. A ty výhody vidím hlavně v komunitě na vanille. Do teď to bylo tak, že jsi tam našel 3 skupiny lidí.
Děcka, většina z nich sice nevychovaní spratci, ale někteří se snažily a nakonec jim zůstaly jen oči pro pláč. A to jen proto, že je navštívila druhá skupina hráčů, ta činí asi tak 70% ... bohužel ... griefeři.
Potom je 3. skupina ... to bychom měli být my a všichni ti, kteří chtějí hrát vanillu tak jak se patří, mít kolem sebe lidi, na který je spoleh, navzájem si pomáhat atd. Do teď tohle bylo nemožný. Teď, když grieferi odtáhnou někam jinam, protože už pro ně hraní ztratilo smysl, přitáhne to jen ty hráče, kteří patří do 3. skupiny ... tím by se vanilla měla zvednout.

Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.