a o tomto je survival... né vanilla ... od teĎ už vanilla stratí smysl... Hyp Hyp hurá 2. o něco malinko těžším survivalu...První, co mě napadá je důvod, proč bych se portoval za někým koho vůbec neznám, jelikož můžu předpokládat, že to bude nějaký podvodník.
Hráče, kterýho znám a je to můj kamarád, tak vím, že na mě cheaty nepoužije...tedy za předpokladu, že to není krysa...
Další věc je ta, že po reskách na vanille se volalo už velmi dlouho. Nebyly přidány jen tak z nudy. Wejk má na starosti spoustu věcí a opravdu nemá čas přemýšlel jak "vytrolil" hráče na vanille.
Kdyby ta anketa dopadlo jen o pár bodů, tak by se výsledek dal možná i uhádat, ale o 100%? To už svědčí o tom, že hráči se nechtějí bát o své věci.
Tak keď sa ti nepáči, choď na iný server. ._.Ale to je mne už jedno, takúto vanillu ja hrať nebudem. :emoji_expressionless:
@drkousek všímam si, že si poslednou dobou sťažuješ na všetko na serveri...tak si najdi iný server na ktorom sa ti bude páčiťTeď jsem si položil takovou zásadní otázku, co vlastně ještě z CM nešlo do hajz**?
Tak jedeme postupně:
Survival = ekonomika v pr**
Skyblock = e´konomika v pr*
Prison = strašně lehce se vše získá (nuker na každém kroku)
O creativu ani nemluvě,
Faction upadají
Minigames se zaplňují cheatery...
Vanilla se právě teď podělala...
A teggit? Snad jediný server co kloudně funguje... nebo se mýlím?
Teamspeaku se chcete CM zbavit
Podpora Discordu...
už to mám co dobře funguje a to je fórum, že ano?
@MrWakeCZ
Dovol mi oponovat nad tvou bilancí:Teď jsem si položil takovou zásadní otázku..
S tou vanillou musím oponovat, jak tam přidáte ty residence tak už každý nemůže rabovat každého....Dovol mi oponovat nad tvou bilancí:
Survival + Skyblock: To, že je tam ekonomika v prdeli, tak za to si mohou hráči sami tím, že místo nahlášení bugů a slepých míst například v /jobs, tento problém hojně zneužijí, rozhlásí to mezi hráče a tím znehodnotí určitou část serveru
Creative servery bych do toho vůbec netahal, protože to jsou servery pro malé děti či velké stavitele, kteří si přišli jen hrát nebo postavit svoje stavby. Tyhle servery jsem vždy vnímal jako "naprosto čisté", co se zaměření týče.
Frakce nikdy nebyly moc v oblibě. Problém je totiž v samotném základu ničení základen, což vydrží jen ti nejzarputilejší a ti pak drží server naživu - čest jim.
Navíc se tu jedná i o trend, takové ty přílivy a odlivy hráčů...
Mluvíš o cheaterech na minihrách, ale to už je problém samotných hráčů. Admin Team nemůže být všude a anticheat nikdy nebude fungovat ani na 50%, protože vždy je první udělám cheat a až potom ochrana proti němu a následně je poté vytvořen nový cheat, který překoná poslední ochranu. Takhle to prostě funguje...
Pak je tady samozřejmě povaha lidí vyhrávat za každou cenu a tedy i za cenu podvodů. Tohle je prostě čiště problém hráčů
Prison je fajn a dá se hrát bez toho, abys musel škemrat o peníze. Tohle by se dalo srovnat s Vanillou. Ty servery jsou těžký oba a už záleží jen na tobě zda si peníze vyškemráš a nebo budeš 18 hodin kopat na /warp p5, aby jsi dal další prestige.
To samé vanilla. Už je tvoje věc, zda si uděláš resku blízko spawnu a nebo se potáhneš celý den několik tisíc bloků daleko, kde ani živáčka není...
Tady někdo o vanille toho moc neví... pěšky je 1000 bloků na chvilku a řeknu ti, několik tisíc bloků od spawnu živáčka teda je. Vzdálenost 100k bloků uletím asi za 30 minut, netherem překonám 1M za jen o něco delší dobu (to už chce náhradní armor). Díky tomuto jsem tam kde jsem, protože ne každý toto dovede, vydrží a má pro to vybavení. (unb3 mending elytru, prot4 unb 3 armor, punch 2 infinity mending luk bez power [piplačka vyrobit] a spolehlivou XP farmu). Není to to, co to bývalo, mysli si, co uznáš za vhodné, prostě to tam nepatří a navíc už tam není ani combat systém, takže pokud dojde k boji, skončí odpojením poraženého s tím, že nepřijde o nic (nedá se prohrát, jak náročná hra...).Dovol mi oponovat nad tvou bilancí:
Survival + Skyblock: To, že je tam ekonomika v prdeli, tak za to si mohou hráči sami tím, že místo nahlášení bugů a slepých míst například v /jobs, tento problém hojně zneužijí, rozhlásí to mezi hráče a tím znehodnotí určitou část serveru
Creative servery bych do toho vůbec netahal, protože to jsou servery pro malé děti či velké stavitele, kteří si přišli jen hrát nebo postavit svoje stavby. Tyhle servery jsem vždy vnímal jako "naprosto čisté", co se zaměření týče.
Frakce nikdy nebyly moc v oblibě. Problém je totiž v samotném základu ničení základen, což vydrží jen ti nejzarputilejší a ti pak drží server naživu - čest jim.
Navíc se tu jedná i o trend, takové ty přílivy a odlivy hráčů...
Mluvíš o cheaterech na minihrách, ale to už je problém samotných hráčů. Admin Team nemůže být všude a anticheat nikdy nebude fungovat ani na 50%, protože vždy je první udělám cheat a až potom ochrana proti němu a následně je poté vytvořen nový cheat, který překoná poslední ochranu. Takhle to prostě funguje...
Pak je tady samozřejmě povaha lidí vyhrávat za každou cenu a tedy i za cenu podvodů. Tohle je prostě čiště problém hráčů
Prison je fajn a dá se hrát bez toho, abys musel škemrat o peníze. Tohle by se dalo srovnat s Vanillou. Ty servery jsou těžký oba a už záleží jen na tobě zda si peníze vyškemráš a nebo budeš 18 hodin kopat na /warp p5, aby jsi dal další prestige.
To samé vanilla. Už je tvoje věc, zda si uděláš resku blízko spawnu a nebo se potáhneš celý den několik tisíc bloků daleko, kde ani živáčka není...