xXMasterXx_CZ
Člen
Budou se resetovat money pls ne mam přes 1M budou se resetovat ? jestli jo napiste mi a koupim si elytru
tak si to daj napr. do itemovej podoby a potom to predaj v au alebo niekde..Dúfam,že reset money nebude...Svoje money som si dlho a poctivo zarábal.Bola by blbosť a bezočivosť to len tak resetovať.
asi si neviděl ten zmatek který se poslední dobu odehrával na SB někdo si tam givoval money a pak je posílal všem okolo proto bude tento resetMyslím že je to blbost jak k tomu příde člověk co tam hraje např. 2-3roky?
Prosím AT aby si to rozmyslela
aha tak já jsem tu z tech.důvodů cca 4 měsíce nebyl:emoji_cry:asi si neviděl ten zmatek který se poslední dobu odehrával na SB někdo si tam givoval money a pak je posílal všem okolo proto bude tento reset
Souhlas a pokud existuje nějaký způsob jak ty peníze získat, tak s stejně najdou cestu znova....Také přispěji svou troškou do mlýna ...
Každopádně jsem přesvědčen, že zásah do ekonomiky v podobě smazání pouze peněz nic nevyřeší, obzvášť pokud je avizován tímto způsobem. Ten kdo peněz nabyl nepoctivě, tak již stihl "špinavé" peníze proměnit na hodnotu ve zboží nebo materiálu, který opět prodá. My, kteří jsme střádali dolárek po dolárku a stále nechceme uvěřit, že wipe peněz proběhne, na tom nakonec budeme byti. Když restart ekonomiky, tak pořádně, žádné nesmyslně polovičaté řešení.
Obecně ale protu restartu ekonomiky nic nemám, naopak. Jen ho prosím dotáhněte do konce. Znamená to ale daleko víc - uvítal bych např větší motivaci hráčů skutečně ekonomicky činnými být - zabíjet a drop prodávat, pěstovat a úrodu prodávat, vyrábět a produkci prodávat ... to tady ve větsí míře chybí. Způsobů je jistě dost, např. nastavit ceny výkupu admin shopem tak, aby se vyplatilo zakládat profit shopy ... jistě nemusím poučovat, vidíme to i na jiných serverech, kde to funguje.
Takže shrnuto - restart ekonomiky . proč ne? Ano!
- pouhé smazání peněz - ne, je to nesmysl.
A kedy to bude najbližšie ?Budou se resetovat money pls ne :emoji_slight_frown: mam přes 1M :emoji_slight_frown: budou se resetovat ? jestli jo napiste mi a koupim si elytru :emoji_slight_smile:
až bude server přecházet na 1.11A kedy to bude najbližšie ?